Håret

Så nu är håret klart för ikväll:)

Ballongfot

Hållå!
Vill ni veta något kul? Min fot ser ut som en ballong, jättesvullen, och det roliga är att jag inte vet vad jag har gjort. Men jag måste ha sträckt en muskel idag när jag sprang. Fotf:n är mer svullen än den var efter bussresan till Kroatsien, och tro mig då var den svullen!!!

Idag!

Idag:
Jag och Karro kom till skolan tidigt, vi skulle träna hundarna. Eftersom Bella löpte så fick jag ta Toffee. Hon är söt, ska bara nosa hela tiden, har lite svårt att koncentrera sig. Men hon kan bara hon försöker:)
Sen tyckte vi det var kallt så vi gick till datasalen:)
Alla har massa killar som dem vill snacka med hahaha

sen var jag helt slut när jag kom hem vet ej varför

 Bye


Löpning

Idag hade jag en veldigt kort skoldag. Gick till skolan vid halv elva, för vi skulle springa en runda vid elva. Jag har redan G i idrott A men jag vill ha VG så därför kör jag helt slut på min kropp. Och detta gör jag helt frivilligt!! Det måste vara vårluften!!


HV vann!!!!


Där satt den!!!!!
Nu ska det firas i Jpg!!!
Hv Hv Hv

Student snart!!!!!!!!!!!!!

Hej på er!
Det är ju snart student, vissa säjer att tusan det är ju mer än en månad kvar. Men jag säjer en månad går tusan jättefort!!
När jag kollade runt lite så hittade jag lite kändisar klädda i vit, typ studentstill.
5. High School Musical-kändisen Ashley Tisdale i en vit klänning som hon rockar till med ett tufft skärp och bling kring armleden. Detta är Ashley Tisdale, hon kör en enlel men rockig still snyggt: )
Lydia Hearst ser ut som en sommaräng i vit spetsklänning med blomapplikationer. Boring..... Och detta är  Lydia Hearst och hon kör " brölop, bal" stillen. Stillit inte sant.
4. Amerikanska skådisen Amber Heard ser verkligen classy ut i sin skulpturala, vita klänning.  Amber Heard kör denna varianten, går kanske inte riktigt hem hos mig.


Värlens tjatigaste duo

Hallå,
Om någon undrar varför jag har ont i huvudet imorgon så är det för att min kusin är här.
Hon och min syrra borde vara med i Gines rekordbok för " världens tjatigaste duo"

Bye

Hos frisören

Hallå kom pricis hem från frisören. Var en ny idag, var inte riktigt nöjd med den andra. Denna var mycket hon snackade mer om vad jag villl och inte vad samhället vill om ni fattar vad jag menar.
Sähär blev det.Det var en lyckad shoppingtur också, alla hittade ca vad dem skulle ha!!Helg, studentshoppingtur

Hallå nu var det hälg igen för mig och mina klasskamrater iallafall, vi har inga lektioner på fredagar nu fram till studenten, det har bra för då får man lite mer tid för sägsjälv, och det är ju aldrig fel. Men i morgon blir det studentshoppingtur med flickorna och sen någon timme hos frisören_ )

Ha det bra


I min ensamhet

Hej jag sitter här i min ensamhet och dricker lite smoothie. Det är så tyst och lungt här. Nu ska jag nog bara njuta av det lite.


Kramar förbjuds på skola

På en mellanstadieskola i Connecticut, USA har rekton förbjudit eleverna att kramas. Detta efter en incident där en elev fick föras till sjukhus. Dem menar att kramar försämrar elevernas förmåga att ta in information och deras säkerhet, hur kan dem det kan någon förklara det?
Om man bryter mot reglen så kan man bli sänd till rektorn och till och med avstängd, för att man kramas.

På vissa skolor har man redan förbjudit elever att kramas med lärare, detta för att minska risken för sexuella övergrepp och för att skydda personalen mot eventuella anklagelser. Men att två tjejer i typ 14 - årsålden inte skulle få kramas i ren vänskaplighet kan jag inte hitta någon anledning till, kan ni? Jag menar vi ungdommar hälsar ju på varandra på det sättet, det gör dem även i USA.
Snart blir det vell förbjudet att röra vid varandra också!!!

 Nej Förbjudet!!


Aj Aj

Aj aj nu tycker jag att ni ska tycka lite synd om mig, har ont i huvudet.
Jag tror att jag stressar för mycket, jag trpr jag måste gå och ta det lite lungt ett tag.
Ha det bra

Söndagskväll

Hej, nu var det söndagskväll igen!
Jag sitter här och kollar på Wallander och äter popcorn: ) nice.
Men det är nyheter nu, så jag passar på att blogga lite. Vem är det som har kommit på att det ska vara nyheter mitt i filmen?? Riktigt korkat igentligen, inte sant.

 Ha en bra kväll: )

Lördag: )

Hej på er!
Har pricis fått i mig lite middag nu. Har varit hos Ange i Värnamo i hälgen. Vi hade en rätt intessant kväll igår om man säjer så: )
När vi var på restorangen så kunde dem inte lista ut vem som skulle ha villken dricka, och ändå frågade dem. Först frågade hon om det var Ange eller Hanna som skull ha, ja vad det nu var, det var ju Hanna. Men sen gav hon den till mig när hon kom tillbaka!!

Sen vad det ju detdär med killen från Dalarna haha. Kommer inte ihåg pricis hur det var men det var Hannas komentar som var det roliga. Hur som hälst han kom fram till oss bara sådär helt plötsligt.

Dalar kilen - Hej
Vi - Hej
Dalar killen - Är ni härifrån?
Ange - Jag är det.
Dalar killen - Och ni andra
Karro - Jönköping
Jag - Jönköping
Hanna - Mullsjö, och det ligger långt långt mm bort.
Dalar killen - Okej jag är är från Dalarna då
Vi - Okej

Snacka om diss alltså hahah

Om jag ska rabbla allt som hände får jag hålla på hela kvällen så jag slutar nu, men det hände så mycket mer konstiga saker.


London
Bara bilder från en dag! Vad är alla andra bilder tros?
Ska leta reda på dem: )


Kolla noshörningen jämte!! Fatta hur stor den fisken är!!
Sommardrink och uppsatsskrivning

Hallå på er!
Nu har tiden visst runnit iväg igen, jag är ledsen. Kul att se att ni ändå kollar, statestiken är som den alltid har varit, på topp. Jag älskar er.

Idag har jag varit hemma, ingen skola självstudier. Så jag har typ skrivit uppsats från nio till tre. Så nu känner jag mig duktig.
Förutom det så har jag bara njutigt av att det har varit så varmt. Jätteskönt ju, har sommarkänslor nu, snart springer jag vell mer till sjön också!

Nu sitter jag har och dricker lite bål, en väldigt konstig blandning, påskmust, hallonsaft, hallon, bjärnbär och så is förstås, men synd att klaga det gick!Packet..

Jag fick packet med posten idag, från nelly.se.
Det var min studentkläning som kom, men ni får inte se förens studenten. Ni får snällt vänta.

Allvarligt talat

vet inte riktigt vad det är för fel på er, men man kan inte behandla två andra människor på det sättet. Liksom det är så uppenbart vad ni håller på med, även om ni inte tror det, det är daks att växa upp!

ikke händelsefri Påsk!!

Hallå!
Igår vad et ju som ni vet Påsk och den var värkligen inte händelselös. I Jönköping betyder Påsken massa fulla raggare som ska till bilmessan på Elmia,eller många av dem går aldrig in dem bara åker runt och är fulla. Hursomhälst så vad det meningen att vi skulle bowla då. Först så kom våras kompisar inte fram, för dem satt fast i en bilkö med massa fullisar. Sen när dem vel kom fram så vad det massa folk överallt, och då menar jag verkligen massa.
Och så vad det några riktigt fulla killar i en limosin som tyckte att jag och Johanna skulle åka med, vi sa bara nej tack och gick vidare. Vi kom iallafall hem odentligt efteråt.

Sen senare på kvällen när vi skulle göra takos, så brände mamma och Mia köttfärsen, iallafall lite av den. Den brände fast i grytan så att den fich stå med varmt vatten i sig hela kvällen.

Hoppas ni hade en rolig Påsk, det hade iallafall vi!

Glad påsk!


Parisehjul i Jönköping!

Vill ni veta något, till kristihimmelfärdsdag kommer vi ha en ny turistatration i Jönköping, ne det visste ni väll inte.
Nere på tendstiksområdet där det har varit tal om att det ska bli ett hotell, med massa våningar ska det nu istället bli ett parisehjul. Det är redan påväg över Atlanten och till kristehimmelfördshelgen ska det börja snörra....


Nej, det ska det inte, allvarlig ni på Jönköpingsposten, det var ett riktigt dåligt aprilskämt kunde ni inte ha hittat på något mer troligt. På tendstiksområdet av alla ställen också!!!!
RSS 2.0