Galna bilförare här och där

Hallå där igen!
Idag när jag satt på bussen in till stan kom jag på mig sälv med att sitta och klaga på alla som kör bil och så på han som körde bussen förstås. Jag som hade låvat migsälv att aldrig göra det igen efter jag var i London!!
För gud där kör dem värkligen som riktiga galningar. Var ju en fara för livet att gå över gatan. För ni förstår att man kan bara gå när det är grön gubbe, det är ju klart förstås. Och när det sen blir rött sä kör alla bara. Har man då bara kommit halvägs ´över så för man springa för att inte bli överkörd. Lite för mycket bilar på för små ytor.
 Här är en kille, eller bil som har blivit offer för Londons hårda trafik, gud vad jag skratta när han kom åkande!!

Gammla vänner

Halojj!!!!
Nu är jag hemma från jobbet, har jag varit i en timme typ.
Det var mycket idag, många som liger inne.

Jag satt och tänkte lite på bussen, kanske därför jag inte märkte att Hanna var på samma buss, hon märkte ju inte mig heler iförsäg. Vi satt på samma buss hur länge som hälst utan att märka varandra!!

Det jag tänkte på vad, eller den jag tänktre på var en gammal vän, vi har inte sätts på en himmla massa år, men vi har skrivit lite till varandra, men dem sista åren har det liksom lakt av, vi har inget att snacka om längre. För så snacka vi om allt, gämmt, vi gick inte att skilja på. Vi har väll helt enkelt växt ifran varandra. Nu är vi så olika, finns inga likheter längre. Det känns hemskt att säja det men vi behöver inte varandra längre.

Varm sommardag blev ännu varmare!

Hallå på er!!!

Idag har jag jobbat i sommarvarmen, vad ska man säja, ja både buu och bää. Jag är på djurskukheset då och gör min praktik, för att dem inte kunde ta imot mig när den riktiga praktiktiden är. Och det är kul, jag går ut med hundar, matarhundar, kollar på när vetrinarerna och djurskukvårdrna gör undersökningar och Operationer. Det är riktigt intressant och kul, så det gör inget att det är långa dagar och jättevarmt. Som om det inte redan var tillräkligt varmt så gick luftkonditioneringen sönder så det var ju sådär 35 grader inne!
Men man får inte klaga, då blir det bara jobbigare. Dem som det var mäst synd om var ju djuren.

Nu sitter jag och kollar ut över det soliga landskapet och hoppas att det håller i sig, tro det eller ej. Ni får hoppas med mig.

Nu längtar jag till helgen, då ska jag bara lata mig, bada och sola. Det ska bli SÅÅÅÅÅÅ skönt.

Nu får ha det så bra, det ska jag.

Jag är så lycklig
Ses!!

Bildspecial madam Tesso

  Den bilden blev lite suddig men man ser ju
Gud vad lång hon är!! Två huvuden längre än mig, med klakar, säkert ett utan.
 Kolla in vem som stod där mitt bland SouvenirernaKungligheter!Mitt i alltihop så vad det en gubbe som drog upp Julia på scenen och så spelade han typ ett roll spel, alla som var där trode att Julia tillhörde hans grej, så alla började ta kort. Och eftersom Julia hade snackat med mig innan så tog alla kort på mig också, nicit eller något.

Bildspecial från London

Vi på termenalen

 

 Vårat inormt lilla hotelrum, när man öppna dörren så slog den i sängen, så man kunde inte öppna dörren mer en en liten glippa, tur att man är smal annars hade man inte kommit in.

 Jag och Ellen utanför Buckingham palace


Julia, Ellen och Victoi green park
Min trädkramare till syster

 Vi blev bara deppiga över allt som vi inte kunde köpa, så vi gich ut rätt snappt

 Big benLite bussåkande blev det ocksåOch lite picknickVi åkte till ett ställe utanför London, jag kommer inte ihåg vad det hette men det fanns ett väldigt fintt slott där, drottningens slott, när vi först kom ditt tyckte vi att det var lite överdrivet bevakat, men fick vi höra att DROTTNINGEN själv befann sig på slottet när vi var där.
Man kunde ha fått gå in och titta, inte på drottningens privata del, men övriga slottet. Men eftersom drottningen är en sådan fattig kvinna så måste hon ta odentligt betalt, det var jättedyrt, så vi gick aldrig in.Varning fish and chips, det är ÄKLIGT, rigtigt äkligt, vilken besvikelse

Fler bilder kommer

Rix fm

Hej igen!
Jag lovade ju för en tid sedan att jag skulle ladda upp rix fm bilderna!
Nu göe jag det.

 Grymm!!!!!

    Hon är så mycket bättre live än på tv eller radio.
Kan man inte säja om honom tyvärr, han sjunger bra men är inge bra live

 Går inte att förstå hur bra dem är förens man har sätt dem!!!

 Hon sjunger finnt, och hade snygga kläder!! : )
Skolavslutnung

Hallå!!!
idag var det skolavslutning och stundentdag här i Jönköping då. Vi började med att gå till skolan och äta tårta och lysna på studenternas tacktal. Och så massa stupenduim som skulle delas ut.
Och så lämnade vi över våran lilla blomma till Maria. O heregud hon såg ut som om hon hade sprunget två maratonlopp pricis, stackan.

Modernatur var ju inte pricis på våran sida idag, för gud vad det regna och blåste när vi gick till bussen. Men som tur var så avtog det när vi kom in till city.

Sen drog vi in till stan och kollade på alla traktorflak som åkte omkring, 90- kullen är den största på flera år i Jönköping så man kan säja att det var lite kavs med alla lastbilarna ute på gatorna.
NÄSTA ÅR ÄR DET VÅRAN TUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bara ett årt kvar av skola, prov, läxor och sådant sen är det ut i arbetslivet som gäller.

Regnig och molnig natonaldag!

Hallå där!
idag är det Sveriges natonaldag, HURRA FÖR SVERIGE!!
Jag var på a6 idag, älskar att shoppa! det är väll inte så mycket folk där idag tänkte jag. Tänk vad fel man kan ha, typ alla var där idag!!!! Men det hindrar inte mig från att ha lite kul.

Sen när jag kom hem så regnade det. Gud vad kul ÄLSKAR regn, eller inte. Jag stod vid fönstret och bara titta ut på det blöta landskapet som finns franför mig. Så deprimerande. Inte konstigt att folk mår så dåligt nu för tiden. Regnet gör folk deppiga.


Värme, det gillar vi!!

Hallå där!
Villket skönt väder vi fick idag. Sol och värme, det tycker vi om, inte sant?
Vi hade info om estetisk värksamhet, orkar inte kolla hur det stavas. Det var typ bara att välja något som lätt något okej. Var typ bara massa konstiga saker.
Och så är våra lärare lite dåliga med det här att säja till vad man ska vara, så typ halva klassen kom inte, för dem viste inte vad vi skulle va, nice.

Och sen på eftermiddagen hade vi djurvård, jag hanna och sofia skulle vist flytta en gris som hade kommit in i fel hage under familjedagen, det var ingen ström i staketet då för att inget barn skulle röra det och få ström i sig. Och då hade förstås den dumma grisen rymmt. Så då skulle vi locka in den i rätt hage igen med mat. men det gick inte för han fattade inte att man kunde gå under stängslet. Han kunde komma ditt men inte tillbaks. Så han fick vara kvar, får hitta på ett annat sätt att få över honom.


RSS 2.0