Lårt mig få hjälpa dig

Vila tryggt som ett barn vid mitt bröst                                   
Jag ska ge all min kraft och min tröst
Jag kan känna ditt bultande hjärta
Jag kan höra dess skälvande röst

Jag ska vagga din oro till lungn
Jag kan se att din börda är tung
För dina ögon bär skuggor av sorger
Allt för stora för någon så ung

Lårt mig torka din tårade kind
Jag ska stå där vid trygghetens grind
Tills du vågar åter gå igenom
Tills du ser där din tro blivit blind
Ur lårten vila tryggtLårt mig bara få hjälpa dig
Jag ser att ni är många runt mig som behöver min hjälp
  


Mina Vänner är dem bästa!!!

Hej alla mina vänner därute!!
Vill bara att ni ska veta att ni är bäst!!
Skulle inte vara något utan er!!

Här är jag!

Detta är jag innan festen... jag vet jag ser inte klok ut men det är liksom meningen.... nördtema


Höstnattstime!!

Snart är det daks ska snart börja göra klar..
Kommer att bli kul haha Har häft i mig några koppar kaffe så jag ska orka hela kvällen... för nu fan...

Hästnattstime!!!!<333

Imorgon smäller det!!!

Imorgon är det daks för hanna s efterlängtade fest!!!!
Då ska vi rocka sönder Hovslätt!!
Det kommer att bli kul!!!!!
JAAAAAAAAAAAAA JIIIIIIPPPPPPIIIIOIII!!!!!!!!!!

Från mörkt hål..... till lycka

Inget eller ingen hindrade dig, du tog allt som fanns hos mig.. mina vänner, min rätt till att må bra, min självkänsla, mitt självförtroende, och mest av allt min stolthet.Eller nej inte mina vänner för riktiga vänner stannar kvar. Jag var mörk, svart och nere och längst ner i det mörka hålet. Det är då det är bra att ha vänner som stannar kvar, då kom det in en tjej i mitt liv, eller hon hade funits i mitt liv länge, men hon fick mig att slå tillbaks, hon fick mig att förstå att dom inte fick plåga mig mer... och ja du hade rätt. jag reste mig och idag har jag kommit upp till utan på det stora mörka hålet. Nu är allt bra och det är tack vare dig Hanna tack. 

Kom ihåg att mobning ALDRIG är okej. Slå tillbaka.. lårt det inte rulla på som jag gjorde
Ensam.... dödstyst..

Jag sitter här och försöker skriva lite.. men känner mig så ensam.. ingen är hemma... det är tyst för tyst.. döstyst.. jag vill ha lite stå hej liksom.. lite att göra någon att snacka med

Är så rädd att förlora dig igen


Idag!!

Att göra idag:
Köpa kläder till hannas fest
Köpa prisent till Hanna
Komma upp i tid och inte missa bussen
Laga mat
skriva uppsatts
Gå till närmsat atomat och ta ut pengar
Ta det lungnt och bara va

Va på stan idag med Karro.. köpte prisent till hanna.. hoppas hón gillar det
Powergirl har lite mycket att göra idag så tjaa


Att en timme kan bli så lång!!

Vilken dag alltså.... den är ju en timme längre och så regnar det.. det gör ju allting ännu längre och ännu tråkigare. Har ju regnat helsa dagen!!! någon som vill komma över och roa mig??

Nu är jag så sjukt trött på detta regnande och blåsande.. blåste som fan inatt.. så att takpannerna blåste ner dom ligger ute på gräsmattan nu.. mm vet jättebra.. men det ser ut som om det klanar upp lite nu så får hoppas att det blir något bättre imorgon..

Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa lite kan be Mel komma över i kväll.. kandet bl lite kul denna dag iallafal..
Höstnattmyss!!


Ha det bra
ses


Äntligen år man slappna av!

Äntligen lov! Äntligen får man villa ut

Neeeeeeeeej lårt oss vara!!!!!!!!

Alvaligt talat vissa männikor ska ta och skaffa sig ett liv. När man har tid och ork att sitta och skriva ediotiska och meningslösa medelanden och mejl och förfölja och stirra på en person gämmt och ständigt. Man sitter inte och vrålstirrar på en annan tjej när man redan har en flickvän!!! Det är inte snällt mot någon av dom. Det är ju inte normalt.    LÅRT HENNE VARA!!   

och du börja inte igen.... du vet vad jag tycker vill inte vill inte!! Lårt mig va!!!


Sköna höst... not

Inget är vell mer deprimerande än hösten? alla vackra löv trillar av träden och lägger sig som ett mörkt täcke över skog och mark. Och inte får vi dendär sköna soliga hösten heller.. bara regn, blåst och kallt. ´Nee.. så vad kan  muntra upp mig i denna mörka kalla årstid? Joo lite lov, lite sova länge på morgonen lite hänga med kompisar på stan. Det är soft,  Det är underbart.. sådant gör mig glad. Ska dra över till Mel snart ska se på film hela natten lång:) tjejmys:)

Ha det bra

OBS: snart måste det vell ändå vara min tur

Älskar och saknar

Älskar

Älskar er alla!!
Saknar er!!
Halvbra bild jag vet men jag tog den från bildspelet på tvn
VEDIS ÄR BÄST<333

Vanlig tisdag!

Heej
Vanlig tisdag idag vilket betyder, Djurvård hela dagen, jiiiii´ppppiiiii, Skulle vara på tropiken, du vet där alla ormnar ödlor och groddjur finns. Först hade vi en lång och rätt onödig genomgång om vad som skulle göras... srn vad det daks att börja, skulle skura glassvägarna in till Regnskogstirariet, där vi har boaormnarna, det var nog inte gjort på ett litet tag... blev ju bara smytsigare ju mer jag skurade.. Hade en teori leksion med Linda den efter lunch med..
SesSåren från för kommer tillbaka när man minst annar det. Hur kunde ni göra så mot mig!!! Såg ni inte vad jag led.. Men det var vell det som var meningen förstås... Skulle inte ha låtitt er plåga mig så länge 

Häktig dag!

Heej på er.. hoppas ni mår bra för det jag nämligen inte jag, känns som om jag har hjärnskakning men har inte slagit i huvudet, tror att det är något konstigt virus. Har varit lite häktigt idag också så kan vara det. Jag sov till halv 12 så var rätt utvilad men det blev jobbigt endå. Först gick jag en långpromenad med mamma, det ar skönt. Sen skulle vi gå på bio, men först gick vi lite på stan, jag mamma och mormor, det var mysigt. Var och fikade drack latte med väldigt överdriven chocklad smak men den var god ändå. Men behöver ju inte överdriva. det var tyst och lungt.  Alla affärer runt omkring har typ slagit igen, man kan ju undra varför..... nä jag kan inte komma på någon anledning. Hur som hälst det var mysigt, sen gick vi till bion, såg mammma MIA den var riktigt bra faktist.. brukar inte gilla kärleksfilmer annas men denna var bra.. hade hört av polare att den var sådär men jag älskade den<33 Har lovat en kompis att gå på den igen, så då får jag se den igen: )
Ha det bra

Ny går jag och lägger mig har så ont i huvudet, god natt

 BRA BRA BRA GÅ OCH SE OM NI INTE REDAN HAR SÄTT DEN!!!

RSS 2.0