Kvällsblogg!

Hallå, har haft en liten hund här som har lekt med katonger, att det kan vara så roligt.
Haha

Nu har jag satt på kvällens skräckfilm, jag ska skrämma slag på migsjälv så att jag kan sova riktigt gott inatt: )
Är det bara jag som tycker om läskiga filmer?? Det känns så, hållå någon mer som tycker som jag?
Nu kom reklamen igång: )

Har sätt denna filmen måååångga gånger, den är lika bra och ruskig varje gång: )
Bra film!!
Kläning eller inte???

Jaa det vat den stora frågan för mig idag, men jag bestämde mig för typ klänning tillsist.Kofta, köpt i London ca 499 kr
Kläning/ tunika köpt på JS, 199 kr

Apsolut dammfritt rum: 9

Hallå nu är detta stället apsolut dammfritt, skönnt och finnt haha.

Nu när jag har tagit hand om mitt rum så kanse jag ska ta hand om migsälv lite också, lite ansiktsmask kanske kan göra gott eller vad tror ni??ÄÄä okej hur ser det ut då???

Men hallå kolla vad jag hitta när jag kolla runt på goggle.
Men snälla liksom det ser ju inte klokt ut!!!!
Colla och snygga skor är ju något av det bästa som finns men detta var ju bara förmycket.

 Eller vad tycker ni!!!????


Vatten????

hallå där vet ni?
Kommungubbarna har grävt sönder vattenledningen, igen så vi har inge vatten. Tänk om dem hade varit smart nog att byta ledningen första gången det var läcka, men nej då man ska spara pengar ni vet hela tiden. Det hade kostat mycket mindre, om man gjorde saker odentligt på en gång .... jaaa

Min kläning från ellos kom idag, min kamra har inga bateri så jag kan inte visa just nu, men det kommer bilder; )

Ha det bar

Hallå

Hallå där ute, hur är det?
Jag har pricis kommit hem från min kvällstur med flickorna. Nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på någon bra film tror jag, måste cola ner, komihåg att det är viktigt: )

Ha det bra vi ses.)

Och Alyssa, det går bra, ta det bara långt tjejen: )

Bio och shoppingdag: )

Hallå där idag vaknade jag av att några galna moppekilllar körde förbi utanför fönstret, nedrans ungar!! Komma här och väcka mig i min skönhetssömn!!!

Eftersom jag ändå redan var vaken gick jag upp och försökte att få i mig lite frukost, det gick ju bra lite te och Yoghurt eller en mejeriprodukt tillverkad av homogeniserad, högpastöriserad mjölk eller lättmjölk som syrats med levande yoghurtkultur,  enligt Wikepedia låter ju bra. Sen så tog jag med mig datan ner i soffan och försökte skriva klart min bokresention.... jag får någ läsa om boken tror jag men jaja.

Sen när det var daks för lunch satte jag igång med att steka köttbullar och koka makaroner med stuvning, jag har äntligen lärt mig det, att göra stuvning allså, jag är ett geni ( person med extrem förmåga ) eller inte: )

Sen var det daks att dra till stan på körlektion för att senare dra vidare på shoppingtur och bio. Jag köpte faktist inte något till migsjälv, helt otroligt jag vet. Köpte bara några saker till syran, säjer inte något eftersom hon läser bloggen, HEJ SYRAN, ÄLSKAR DIG!!

Filmen vi såg var iallafall helt suvären!
Gud vad jag skratta vid några tillfällen haha.
Ni måste bara se den. Hon var ju bara för go dendär haha
Julia och Julie heter den!!

Lov

Hallå jag sitter här hemma i soffan med datan i knät, det är så tyst dödstyst liksom. Mamma och pappa jobbar, Vicktor sover hos Pontus, våran kusin. Och Ellen är på läger hela lovet, skönt att slippa henne, men ändå så saknar jag henne. Konstigt ja: )

Jag har lite att göra nu, tar studenten till sommaren och då ska betygen sitta perfect.

Ha det bra

Lördag igen då: )

Hallå på er!
Jag har kommit på en sak, te är livet!
Det är nytigt och gott. Liksom bara vatten och tepolver. Kan det bli mycket bättre?

Nu ska jag snart ut, ska försöka komma fram, det är Smålandskavlen här i lilla Tenhult idag, folk pricis överallt

Nu får ni ha det så bra!

Men döööö!!

Hallå hur kan man göra så!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6002898.ab

Villket mästervärk!!!

Haha nu är min lilla häxa klar för fest, det tog låååååång tid att fixa henne, men nu är hon klar vist är hon fin.

Sista dagen innan lovet

Hallå hur har ni det ute i landet?
Idag hade vi bara två lektioner som vanligt, idrott och Religon. På idrott körde vi skäppsbrott hahhaha. det var lite kul faktist, att springa runt där på alla saker. Det var tur att vi hjäppte Hanna att komma på det .) Det värkade som om alla hade rätt kul.

Sen hade vi Religon då. Vi skulle skriva en lapp med 10 saker som vi störde oss på, och sen vända på det liksom. Jaa jag fattade typ inte heller. Någon som fatta vad det har med Religon att göra.
Det finns några personer som jag stör mig något helt inormt på, och jag tror att ni vet villka ni är. LÄGG AV"!!!!!!


Nu sitter jag här vid dattan och har pricis gjort lite smoothie, ändast mjölk och bär, hallon och björnbär för att vara exakt.

Sen ska lillsyran på typ Haloween fest, jag har lovat att sminka henne, finnt. För Hampus kommer, hennes kille .)
Dem är bara 10, dem är så söta tillsammans :       )

smoothie

Ha det bra Söton : )

Dammfritt

Hallå där nu har jag städat rummet så nu är detta stället helt dammfritt : )
Det börjar vist bli mörkt. Oj oj redan värst vad det mörknar fort nu, och värre kommer det att bli.


Nu ska jag ut och köra stan sen så är det daks för filmkväll hos Mell, ) h det bra så hörs vi


Vårdhundar enkät

Jag och min kompis skulle behöva hjälp med vårat projektarbete, kan du vara snäll och svara på dessa frågor så skulle det vara jättesnällt. ) Dina svar kommer inte att synas på bloggen, bara så att du vet. )

1. Vad tror du vårdhundar används till och hur arbetar dem?

2. Finns det många vårdhundar i Sverige?

 3. Hur vet man att en hund är lämplig som vårdhund?

 4. Hur mycket träning behövs för att det ska bli en klar vårdhund?

 5. Skulle du om du blir sjuk vilja ha hjälp av en vårdhund?

 


TACK I FÖRHAND


Nervsystem

Hallå hur är det med er då?
Jag sitter här och försöker få ihop mågot om nervsystemet. Ska lämna in det på torsdag. Så man får väll ta och försöka få ihop något. Annas så gör jag inte så mycket, det värkar bli en rätt så lungn vecka. Alla här hemma ska vist iväg så jag kommer att få en lugn kväll också, nicit värre, ha det bra vi hörs: )

Godmorgon

 Dagens frukost, nu är jag laddad för skola. Ha det bra måste springa iväg nu. Jag hinner inte med mer på morgonen som ni vet sen innan: )


Bye
Förlåt att jag inte har skrivit de senaste dagarna föresten, men det har varit mycket .)

Lördag

Hallå där igen
Jag red Nieto idag på ridningen. Han är som en stor ponny, så urgullig så man dör.
 Vist är han jättesöt!!!!

Nu ska jag iväg och gå med Dillpa, jag är hundvakt, och hon tycker jag är tråkig när jag sitter här och skriver.

Populära mössor och armband som alltid är slut

Hallå nu var det Fredag igen då gud vad veckornas rinner på. Jag, mamma och Ellen var på stan, Ellen skulle köpa en Svea mössa,blev en röd efter mycket tänkande. Dessa är tidligen väldigt populära i Jönköping just nu, Sverige just nu specielt i lillsyrans åldersgrupp, tio år.Och så var jag på guld fund för att se om jag äntligen kunde få mitt råsaband armband. Men dem var slut.... igen, på både stan och A6. Men jag köpte ett sådnat häftigt reflex, så nu syns jag och så har jag gjort något för forskningen. Det borde ni också göra.

Torsdag, fjortistanter och blåbär

Hallå idag hade vi Djursjukvård hela dagen, fram till lunch om jag ska vara noga. Vi hade prov, det gick nog ganska bra, det trode jag inte när jag satt och plugga igår. Imunförsvar ditt och andning ditt. När vi tillsist hade gjort provet kom jag, Hanna och Karro på att vi var sist och att vi hade missat bussen. Så vi var lite mer djuren innan nästa buss gick.

Sen var jag och karro och fikade innan jag skulle ha körlektion. Och då såg vi två riktigt intressanta personer. För det första så såg dem pricis likadan ut, lika dana kläder och allt. Tvillingarna Tant kallade vi dem haha, ja snällt jag vet. Men dem var sådär 80 år, och stod och speglade sig i speglen värsta fjortisaktit, det såg..... så kul ut bara. Gapskratta sedan när vi var utom synhåll.

TIPS: Ålensfiket har så fantastiskt god blåbärskaka, ni måste bara tesa den!!!!
Och dertas latte är inte dum den heller .)


Snö.. som smälte bort och blev vatten

Okee idag när jag vakna så låg det ett vitt täcke över skogen åvnanför. Först så trode jag att jag kanske skulle gå och lägga mig igen pm ni fattar vad jag menar. men när jag fatta att det var sant, det vart snö ute så blev jag lite deppig.
Sen var det daks för skolan iallafall, Svenska och Religon som vanligt på Tisdagar. Jaa jag skulle nog ha stannat i sängen idag. Först massa snack om tal och hjärtan på Svenskan och sedan massa snack om Judendomen på Religonen.

Sen var det daks att gå hem och plygga Fysiologi, om hjärtat, lungorna, imunförsvaret, blodet och sådant ni vet. Jag försökte att få migsjälv att tycka att det var roligt, men det gick sådär.

Sen körlektion i att bromsa hårt och att köra på landsväg och så. Sen var det kö igenom Jönköping så jag missa bussen och fick ta taget en halvtimme senare. Gick iallafall fortare än om jag skulle tagit den sena bussen. Men nu är jag hemma iallafall.

Ha det bra sweete!!


God kall morgon

God morgon på er snart daks att börja traska mot skolan. Har ingen lust med det. Det blåser som tusan och är jättekallt men måste man så måste man. Bärjar om 40 minuter så måste gå och ficksa lite nu men vi ses

Viste ni??

Jag läste en väldigt intessant grej i en modetidning. Vet inte om det stämmer men det låter bra.
Att kvinnas behov av att hela tiden ha nya kläder kommer från tiden då vi var jägare och sov i grotter eller hydor. Då behövde man kläder för att hålla sig sval eller varm, tydligen. Så flickor när ni för ett väldigt " gå och köpa nya kläder mani " så är det bara för att ...... ni ska överleva..

Sant eller ej jag vet inte vad tror ni???


Fredag

Det är daks för Fredagsmys, inte sant det är ju väldigt viktikt tydligen så tjavv


Lunch

Det fick bli rostat bröd och ostomelett till Lunch idag, slapp iallafall köttsopan som vi skulle få i skloan idag

Saker som jag gilar eller är stolt över i mitt liv

 Jag är snäll mor djur, har en ovanlig talang att komunucera mwd dem ( enligt andra )

                     Mitt hår
  
Mina vänner
                                        Mina betyg

                  Att jag snart tar studenten

                                                                     Att jag snart har överlevt 12 år i skolan

Att jag är en bra kompis
                                               
                                             Jag är duktig på att hitta på saker att skriva.
Jag är bäst på att göra latte

                                                     

Det är bra att göra detta ibland, vi Svenskar är så dåliga på att säja bra saker om oss själva, ocg man blir glad av att räkna upp saker som är bra med sigsjälv

       

Vara lycklig!!

Tar studenten snart!
Det vatr sol och inte regn ute idag!
Jag har världens bästa vänner!
FrukostDaks för Skola nu Svenska, håltimme, religon JIPPPI


Svenska Holowoordfruar

Reklam nu men alvarligt villka edioter!!!!!
- Jag tar på mig leppstifft 5 gånger i timmen
- Jag har leppstifft överallt.
- Han är ju dum i huvudet, loser!
- Det var ju lite stenålder
- Han visste inte riktigt vad han görAlvarligt!!!

Ta det långt med parfymen!!

Hallä där kom pricis hem, har varit i centrum :) Nu sitter jag i vardasrumet med datan i knät och dricker Te, mysigt värre jag vet :) Te är faktist gott, jag har bara aldrig insett det innan. Men diggar TE NU!!

Allså när jag åkte hem med bussen idag så kom det på en tjej vid Ekagen, typ halvägs från Centrum till Tenhult. Allså hon stank värkligen parfym!!
Jag har inge problem med parfym, jag använder ju det själv. det gör ju alla. Men detta var värkligen extremt. Jag satt längst bak i bussen och hon längst fram, och jag kände det ända bak. Och alla som någon gång varit och shoppat parfym med mig vet hur svimfärdig jag kan bli av förmycket liksom.
Parfym är bra, inget fel på det. Men flickor överdriv inte!!!!!!

Oj det har redan blivit mörkt, det blir det fort nu ju. Mörkare tider.

Bye!


Skor är livet!!

Hallå nu är jag tillbaks efter min fika och shoppingtur!
Och jag har köpt nya skor så nu mår jag supper bra!!!!

 499 kr på din Sko!!

Jag skulle ha köpt ett armband för råsabandet men dem var slut!!
Retligt jaa jag vet. Men det var väll många som vill hjälpa forskningen.
Och det är ju bra på sitt sätt. Nu måste jag nog ha lite te eller något så jag tinar upp, det är ju värkligen kallt och blåsigt ute.

 Puss och Kram!!!Regn Regn Regn

Jaa god morgon på er!
Regnar det hos er också?
Det kan man säja att det gör här, man ser knappt ut genom fönstret!
Och i natt var det typ storm, gud vad det drog i träden utanför fönstret!!
Sverige kommer att blåsa bort från Jordens uta!!

Och snart ska jag ut och övningsköra, vi ska öva på att backa runt gathörn, med korner. Ja jag vet min morfar är lite överampiskös.

Och sen är det daks för en shoppingtur med mamma och mormor. Se om jag hittar några skor idag.
Ses

Hallon moss!!

God efterrätt, halln moss. Det måste ni testa någon gång riktigt gott. Vispa bara ihopp hallon och lått det stå i kylen ett tag!! Om man vill kan man toppa med lite riven chocklad eller mer hallon!!


Diggar

Hej nu är jag hemma igen efter en mycket kall och blåsig shoopingtur. Det är ju inte klokt vad kallt det kan bli helt plötsligt. Vi kommer att förvanlas till 9 miljoner svenska istappar snart ju. OOO ja vi kommer att gå under här uppe i norr!!!!!!

Jag köpte iallafall en ny jacka idag, så att jag inte fryser så mycket. Vad tycker ni inget slår skinjackor ju, dem är snygga, skönna och jag vet inte allt. Dagens grej är skinjackor!!


 Såhär ser den ut på!!


God morgon!

Hallå nu var det morgon igen, jag hinner bara med en snabb hälsning, jag ska till stan, men jag hör av mig när jag kommer tyillbaks

Kväll

Heeej, här sitter jag nyduchad och med inpakning i håret. Skönt, har varit en tuff vecka så skönt att skappna av. Viste ni att forkarna kommit fram till att man lever längre om man splappnar av lite varje dag.

Imorgon är det shoppingdakas, ovanligt jag vet : )

Ja jag vet

Jaa ja vet, det är snart vinter men jag kan inte sluta titta på linnen, skummt jag vet. Men dem är ju så snygga!!
Inte sant.


Man tröttnar ju aldrig!!


Rädd så rädd

Hallå någon där, vad är det som händer? Vet ej men jag ska ta reda på det

RSS 2.0