Amy Winehouse 1982 - 2011 RehabVarför upptäcker man bra atister på alvar först när dem är döda?? 15 miljoner fler lysnade på denna låten på youtube den 20 Oktober än dagen innan hon dog.


Fredagens festoutfit


God kväll: )

God kväll!
Jag sitter här och har lite kul med cammen: )


Tävling: )


Fina outfitsNeomi 1990 - 2006

Du var en människa med värme och med ömhet, du fyllde värden med vacker musik och din kärlek. Jag önkar att han kommit dig nära, det hade ju inte kostat mer en av hans tid. För nu finns du inte längre med oss men det känns som om du var här igår. Du satt här och sa massa fina saker om människor som aldrig gjort något för dig.
Sådan var du, hade för mycket kärlek för ditt eget bästa,
DU glömde ofta bort digsjälv, jag fick ofta påminna dig om att du också ska må bra.

Min vänn du är fantastisk på alla sätt och viss, och vi saknar dig här nu när du inte längre är med oss.


All min kärlek
Skonoja

Råsa Bandet


Sofia är hittad

Försvunna Sofia hitades idag i Solna, hon är oskad och polisen tror inte att hon utsatts för något brott, gud vad skönt att höra!!!


Har någon sätt henne??

Har du sett Sofia?
13åriga Sofia har varit borta en vecka nu, sen 13 oktober. Hon skulle hem från
skolan, sen försvann hon. Vad har hänt?


Om ni ser henne ring eller sms:a:
Helena (mamma) 076-586 69 29
Polisen 114 14


Nytt

Hallå har gjort om lite här på bloggen

Om något ser konstigt ut, säg gärna till för jag är nog lite självblind:)

Snart fältstudie nu och sedan bär det av hem

Veckan som gott......

Hallå på er!
Denna veckan har varit helt.. ja jag vet inte vad. Har haft hjärtklappning 24:24. Ska bli skönt med helg så jag kan varva ner lite.

Nu sitter jag här och bara slappar, det behöver jag kan man säja,

Hörs                                                                

Outfitinspration Höstjackor
Fredag och hemma igen tillsist

Hallå lång dag i skolan idag.. eller den var nog inte så lång men det kändes så. Nu är jag hemma i Jönköping igen iallafall. Men det var lite strull, värkar altid vara det när jag åker tåg.  

När jag kom till stationen, efter att ha stressat som f:n så går inte det dumma tåget. Och inte talar dem om varför heller, förens efter jaa jag vet inte hur lång tid det var. " Ursäkta för bristande information tåget som skulle gå Kalmar - Växjö - Värnamo - Jönköping 16.12 var inställt pga personalbrist, tack för er förståelse, jaa eller hur vilken förståelse jag har ingen sådan liksom.

Ha en fortsatt bra kväll iallafall


12 Oktober

Hallå igen!
Idag har jag suttit här och skrivit seminarieuppgift hela dagen, har grymt mycket att just nu. Samma sak imorgon igen sedan seminarie på Fredag.

Nu ska jag bara slappa hela kvällen, behöver det ha det bra


 Från Centrum i fredags, vi äger så är det bara!!

Ondsdag!

Jaha det var det. Jag hade som mål att jag skulle beta av två frågor på seminarieuppgiften idag, jag lykades nästan med tre. Men nu har hjärnan försvunnit tror jag, jag får fortsätta imorgon. 

Okej jag återkommr . ) 

Gästbloggare : Kim Hannah Rasenon

Tja!
Här kommer jag och trampar in: ) Jag dök oinbjuden upp här hemma hos Sofia försår ni, tänkte att hon kunde behöva lite sällskap ikväll. Så nu är hon ute i köket och skulle fiksa något, fråga mig inte vad.

Nu vet jag körde in här i Växjö idag vid ca 18.00, gud villken trafik allså: ) värre än i Jönköping,och hur kan det vara det Jönköping är ju större. Alla i Växjö kanske kör bil överallt´.... men Sofia säjer ju att alla i Växjö cyklar gämmt, så jag får inte ihop det?  Jaa jag vet inte får lösa det mysteriet någon annan dag. 

Nu värkar det som om Sofia kommer tillbaka, hon värkar inte kunna öppna dörren??? hahahah får gå och hjälpa henne. Snart tillbaka... 

- Kim!!!!!!
- Jaa vad är det?
- Kan du öppna dörren?

Okej nu fårstår jag hon hade hela famnen full med saker. Nu ska vi tydligen äta hela natten.... 

HA det bra, det var kul att skriva lite till er 


Kram från Kim  


Föreläsningsdag!

Hej igen!

Idag for det iväg till skolan för att ha två föreläsningar, Det pedagogiska mötet och vad är kunskap? Den första handlade mest om ungdomsbrottslighet, den var intressant men jag fattar inte hur man ska koppla det till våran utbildning... någon annan som gör det??

Sen den andra på eftermidagen......zzzzzzz jag fattade inte vad han sa och så vad han himmla trög att lysna på allså. Men nu är jag hemma igen och ska försöka fatta dendär boken vi ska läsa '


Ha det bra och all kärlek till er   

I Växjö igen: )

God kväll på er!
Nu är jag tillbaka i Väjxö igen. Delkurs 2 börjar i morgon, och gud vad jag är taggad....
Jaa taggar inför skolan nu.. ska kanske ta och gå ut och springa eller något för gud vad jag är uppe i varv allså. Kommer inte kunna sova än på några timmar, och jag som var så trött innan på tåget.

Gud vad tyst det är här, dötstyst liksom, men det är la bara skönt när man tänker efter.

Bye på er
Tidernas Cittat: )


RSS 2.0