Loreen!!!!!!Nu ska jag säga något som jag verkligen inte får säga ofta, RÄTT LÅT VANN, för en gång skull. Loreen var fantastisk, jag visste att den tjejen skulle slå hårt, det sa jag redan när jag såg henne i Växjö!!!!

Nu lite om finalen igår. Någon mer än jag som märkete att det bara var tjejen från värdlandet som pratade på hela kvällen? Ja Loreen fick säga några ord för att hon vann. Men annars fick ingen annan säga något. Tyckte det var lögligt när programledaren gick omkring i green room och skulle Intervjua artisterna, men hon pratade inte med någon.

Därför har jag värsta grejen till nästa år. Vi letar rätt på den största Svenska flagan som Europa någonsin skådat, sedan rullar vi ihopp den och bär ut den i pausunderhållningen, när den ligger på sceen så... hoppar Loreen ut ur den och sjunger en fin låt om mänskliga rättigheter och vad vi Svenskar tycker om diktaturer. Kolla nu har vi ju pausunderhållningen klar. VI ÄR SVENSKAR OCH VI LÅTER OSS INTE TYSTAS!!!!

Den bästa underhållningen på hela kvällen igår var Loreen och Sarah Dawn Finner.Vår i Växjö - Väldens mest underkastade stad
Det är Cirkus här. Alla barnen i Växjö tyckte iallafall det var kul att titta på alla djuren.... det tyckte föresten jag också vem försöker jag lura.

RSS 2.0