Frukost

 
Då var det dags för frukost

Blomsteräng

 

Candy day

 

HMs nya sommarkollektion

 
Nu lanserar HM sin nya  kampanj med den globala och populära superstjärnan Beyonce för att vissa upp sin nya sommarkollektion.  Men Beyoncés vackra röst och den vackra stranden i bakrunden är videon kanon. Och låten hon sjunger tycker jag är jättebra. The entertainer drog igång en show vid namn Mrs Carter Show World Tour den 15 april. Denna show kommer att vissas i tv och kommer då att visa upp delar ur HMs nya läckra sommarkollektion. Showen kommer också att vissas upp i annonser.
 
Det som HM vill ha ut av kampanjen är tycker jag helt fantastisk. Det är att alla tjejer stora som små ska kunna känna att de är och kan vara allt, starka, sensuella, maternal, rolig och flirtig. Och vem vill inte känna det liksom, det vill jag.  Alla kläderna från kampanjen kommer att kunna köpas i alla HM butiker i hela världen, men även på nätet.  Så det är bara att hålla ögonen öppna i din närmaste HM butik, det kommer jag att göra, jag kommer att ligga på låset varje dag.
 
Här är några andra outfits från HM som jag tycker är dö snygga :  )
 
Ha en bra kväll: )
 
 
 
 
 
 
 

Citat: )

 

Igår

Igår på morgonen bar det iväg till förskolan på fältstudie. Ungar är bara för söta, fick bla veta att ett efternamn inte bara är ett namn det är ett efternamn. Men fältstudien gick så fort att jag åkte på övergång när jag åkte hem haha,
 
Sedan satt jag resten av den regniga dagen här och skrev uppgift.
 
 Såhär såg det ut i söndags då det var varmt och soligt. jag längtar tillbaka.
 
 
 

"Sponsrad video - "Dove - Real beauty sketches!"

Hallå!!
Du där, ja just du. Jag vet en sak och jag tror att du vet desamma. Du och jag vi är helt unika, vackra och helt fantastiska. Därför tycker jag att du ska se denna video för att få mer inspiration till hur du kan glänsa mer än du redan gör.
 
Denna videon visar hur kvinnor ser på sig själva och hur vi ser på varandra. Det visade sig att andra kvinnor ser en kvinna på ett mer positivt sätt än hon själv gör. Andra tyckte att en kvinna var mycket sötare och vackrare än hon själv gjorde.
 
I videon så är det en kille som ber kvinnor att beskriva sitt ansikte, han ritar utefter detta ett porträtt av kvinnan, utan att han har sätt hur hon ser ut. Han bad sedan en annan person att beskriva kvinnan och ritade av hur denna personen såg på henne. Det visade sig att bilden som kvinnan själv hjälpt killen att måla var mer "negativ" än den andra bilden, kvinnorna tyckte att de såg tjockare, ledsnare mm på den första bilden och gladare och lyckligare ut på den andra.
 
Detta visar att om vi kvinnor lär oss att se på oss själva så som andra ser på oss skulle vi bli lyckligare och gladare.
Din naturliga skönhet är det bästa du har, så glöm inte bort att du har den: )
 
 
 
 
 
  
   
 
   

Solig söndag

Hallå på er!
Idag har det varit riktigt härligt väder här i Växjö, och i resten av landet. Hela staden bara pyr ut sommarkänslor. Jag har inte varit inomhus något idag förutom de minuterna det tog att fixa mackorna som jag tog med mig till parken. Sedan var jag inne i några affärer på stan och lite på grand, jag tog en jätteskön promenad dit på eftermiddagen. Nu ska jag mysa ner mi i soffan resten av kvällen
 
Här är min dag i bilder.
 
 
Nu säger jag god kväll härifrån ett vår varmt Växjö
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vårdag

Idag var det ju helt sjukt skönt väder ute, så jag har hängt ute hela dagen.
 
 
 
 

Måndag

Hej!
Eftersom jag inte fick något jobb idag så var jag istället på grand och fikade och åt lunch med pappa som var i Växjö och jobbade. Efter det har jag varit hemma och vilat foten som känns mycket bättre nu, men inte 100 % ännu tyvärr. Ha det bra så hörs vi: )
 
 
 
 
 
 
 

"Sponsrad video - Bergs bärbara talkshow"

Hej igen!
Är det någon som hade tänkt att titta på Bergs bärbara talkshow på kanal 5 ikväll. Det hade jag i alla fall. För ni som inte vet så är det alltså Carina Berg som nu kör en ny show i ny kanal, kanal 5. Showen är färgglad och full med kändisar och härligt folk. Med sina vanliga ovanliga svängar, härliga inslag och upptåg kommer hon och hennes mycket noga utvalda publik att träffa kända svenska personer mitt i deras vardag, hur ser den ut för en känd svensk person?   
 
Jag bara älskar Carina Berg, jag tycker att hon är stött skön och jag har stått fram emot denna serien läge nu, jag har väntat och väntat, precis som många andra och nu är den då äntligen här. Gå iväg och skaffa lite godis eller poppa lite popcorn så sitter vi klistrade senare i kväll. Jag ka iväg och ta ut maten ur ugnen nu, så jag kan stoppa i mig lite mat och vara på g sen då. Vi hörs och ses
Hej då på er!
 
     
 

Jobbdag

Hej!
Idag har jag jobbat, nu väntar middag och slapp kväll innan det blir att lägga sig tidigt och upp och jobba imorgon igen.
 
 
 
 

Jackor för i vår och sommar

Hej tjejer och killar, men jag siktar in mig på tjejerna just nu, för jag tänkte att jag skulle ge några bra tips på vår jackor. Nu verkade ju faktiskt som om våren har kommit på alvar, så nu är det dags att köpa det du behöver till våren. Här är några riktig snygga jackor, för nu är det dags att köpa nya kläder !!
 
Just dessa jackor kommer från bubbleroom.
 
Jacka 1, Absolut alla har en sådan jacka just nu! Men jag förstår varför, för de är grymt snygga. Jag gillar att jackan ser ut som en väst, färgen på bröstet och ryggen är jättesnygg och armarna sticker ut på ett rockigt, svart och snyggt sätt. Jag skulle köpa en sådan om det inte var så att jag redan har en massa massa jackor, trots att alla andra också har en, snygga kläder brukar man få dela med andra nämligen och det är inte hela världen för min del. Eller vad äger ni?
 
Jacka 2, Jag gillar denna modellen på jackor, trots att jag inte har så många själv, så det är det som ska investeras i om det ska bli något. Jag tycker att knapparna är jättesnygga och färgen är perfekt att ha till alla andra härliga färger i sommar, svart, rockig och snygg, precis som armarna på den föra jackan. Dessutom tycker jag att bältet i midjan passar hit jättebra. Det skulle vara jättesnyggt att ha denna jackan till ett bar färgglada byxor, inte sant.
 
Jacka 3, Nu har jag tydligen kommit in i en "rosa period" eller hur vist är färgen på denna jacka precis som färgen på råsa rosor? Jag har några jackor i denna modellen, och de är jättebra om man vill vara lite mer påklädd en varm sommardag, när man inte bara vill hänga runt i ett linne. De klär lite utan att bli allt för varma. Dessutom är de lätta att slänga över armen om det mot för modan skulle bli för varmt ändå.
 
Jacka 4, Jag vet inte hur det är med er, men jag älskar jeansjackor. Nu har jag dessutom hittat en som år råsa, hur bra är inte det. Jag tycker att de är lätta att ha till allt och det funkar till allt och i alla situationer, samt till alla former av fester. Även jeansjackor är jättebra varma somardagar när man vill se lite mer kläd ut. Hel snygga hel enkelt.
 
Så nu har jag tipsat om några jackor som jag gillar, men in och kolla om ni kan hitta något som passar er så hörs vi snart igen.
 
 
  
  
 
 

Middag på 10 minuter!

Hej!
Nu har jag experimenterat i köket igen, idag blev det en ny sots av mackor, ungs grillade mackor med kyckling och wokgrönsaker.
 
 
 
 
 
  

Solskydd

Hej igen!
Nu när det snart är sommar är det många som kommer ihåg att smörja in huden med solskydd, men glöm inte att också skydda ditt vackra hår. Jag har tagit fram några bra schampo
som är bra för solbrända hår, hud och hårbotten.
 
 
Schampo 1, detta är ett jättebra schampo för solbrända hår. Det innehåller olja som hjälper håret att inte torkas ut pga. klor, salt eller sol. Det skyddar jättebra mot alla solens strålar om ni frågar mig, jag tycker helt klart att det är något att satsa på. Dessutom gör det håret grymt glansigt och vackert.     
 
Schampo 2, Även detta är ett mycket bra schampo att satsa på i sommar.  Detta schampo skuddar håret, men även huden mot den starka solen, jus därför tycker jag att det är kanon, man får båda i ett.  Håret och huden blir återfuktad efter att du varit i solen, skyddar mot UV- strålning. 
 
Schampo 3, Ett jättebra schampo, men ska jag vara ärlig så fastnade jag för flaskan hahaha. Men förutom att flaskan är snygg så gör det det det ska, skyddar ditt hr fån solen samtligt som det blir mjukt, vackert och glänsande. Grymt bra helt enkelt.
 
Schampo 4, Sist men inte minst, ännu en kanon produkt. Det skyddar håret mot sol, klor mm samtidigt som det skyddar färgen på håret. Så är du trött på hår som blecks i solen så har du nog hittat hin produkt. Dessutom så skyddas hårbotten som anas kan ta mycket stryk i solen.
 
 
 
     
      
 
 
 
 

Lördagskväll

Hej på er!
Nu har solen försvunnit för i dag så nu har jag hittat in och lagat till lite god mat. Det behöver jag nu efter en hel dag i solen.
Ikväll blir det lite film, godis och varm soffa. Jag känner mig lite sliten så det ska bli skönt
 
 
Ha en bra och skön kväll, det ska jag
 
 
 
 
 
 

Sponsrad video - Hannibal

 Här är nästa stora tv - serie om den berömda och okända mördaren Haniball, eller Haniball Lecter som han heter. Han är en av filmhistoriens mest kallblodiga seriemördare. Det innan kommit ut en hel del filmer om honom. Den första filmen heter när lammen tystnar och är en mycket omtyckt film värden över. Nu kommer då en tv-serie som handlar om Haniball. Will Graham är beteendevetare och har en mycket unik förmåga att sätta sig in i hur gärningsmän och offer tänker. Han kontaktar i alla fall dr Lecter som är landets mest framstående psykiater, han har en fantastisk men kuslig förmåga att ringa in de mest bestialiska förövarna, eftersom han tänker precis som dem.  De börjar snart att samarbeta utan att Graham vet att Lecter också är en av has lands värsta seriemördare, och också kannibal. Serien har premiär den 8 april i kanal 5. Jag kommer att sitta klistrad.     
 
Jag har sätt alla filmerna om Haniball och jag tycker att de  rysligt bra allihop. De går liksom in i huden och man får liksom gåshud av skräcken och rysligheterna i dem. Den sista filmen, Haniball Rising tycker jag nästan är bäst, den berör på ett sätt som de andra filmerna inte gör. Det är en film som jag tycker att ni alla borde se.
 
Om ni inte redan har sätt alla dessa filmer, ja då vet ni vad ni ska göra i helgen: ) Ha en bra helg så hörs vi: ) Och glöm inte premiären den 8 april.  
 
 
 
 

Lunch i Parken

Hej på er!
Idag hade vi jättevårkänslor här i Växjö. Så vi körde en lunch i parken. Det ä dock fortfarande lite kalt och blött för att sitta i gräset så vi invaderade en parkbänk, det va grymt mysigt.
 
 

Pink Ticket-tävling

 
Just nu kör Libresse en tävling där första pris är en grymt härlig rea till New York för dig och en vän. I resan ingår flyggresan till New york och hotell i 5 nätter. Dessutom får ni en egen  "personal shopper" om hjälper er med att shoppa riktigt ordentligt! Priset på resan är 25 000 kr med hotell, flygresa och  "personal shopper" inräknat. Så det är bara att börja tävla!
 
För att tävla måste du hitta en Pink Tickets som  Libresse har gömt i sina Libressepaket lite var stans i landet. Om du hittar biljetten så kan du vinna resan. Nr du har hittat biljetten skapar du en användare och registrerar korden som står på din biljett. Nu är du med i tävlingen och har chansen att vinna ditt livs resa. Om du vill läsa mer kan du gå in på facebook och göra det,  klicka här bara: ) Vem vet det kanske blir du som vinner.
Börja leta biljetter nu : )
 
 
 
 
 
 
 

Namnbyte

Hej
Idag har jag tydligen bytt namn.
 
 
Förutom det har ag varit på ett grymt jobbigt seminarie som ingen fattade något av. Hoppas att det kommer att klana lite med tiden.
 
 

Solig torsdag omringad av ungar

Hej!
Idag stod det ringa min VFU - plats om fältstudie överst på schemat. Men då plingar det till i mobilen och i smset står det "kan du jobb idag på ........ förskola". Då ringer de från vikarieförmedlingen och ber mig jobba där! Så gärna för mig: ) Så nu är fältstudien inbokad och jag är lite rikare: )
 
Sedan när jag hade varit omringad av underbara ungar hela dagen tog jag en skön promenad hem i den härliga solen.
 
Imorgon väntar seminarie, sedan tar jag helg  ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Hej på er!
Idag stod det föreläsning på schemat, jag fattar inte att jag går på det varje gång!!! De är ju aldrig bra. Sen har jag tillbringat eftermiddagen med att skriva uppgift så att jag kan jobba imorgon. Ja så ser mitt liv ut just nu, underbart. Men jag kommer att ha det kanon när jag har sparat ihop tillräckligt med pengar.
 
Nu ska jag ta en promenad i solen innan det ar dags att laga middag.
 
 
  
 
 

RSS 2.0