London <33

 
Hej!
Nu är äntligen London resan bokad. Det känns bra för nu kan jag börja längta på alvar. Man kan ju inte göra det förens resan ör bokad: ) Men det ska vli rigtigt kul och jag längtar och lägtar.
 
 
 
 

Ålens

Hej. Här kommer lite härliga bilder på saker från Ålens. Ha en bra kväll.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åhléns
 
Väldigt härlig butik att vara i med stort utbud på varor. Butikens olika avdelningar ar tydliga så det är lätt att hitta det man söker. Personalen är jättetrevlig och hjälpsam, och dessutom väldigt duktiga på det de gör. Jag hänger här ofta just för pga av detta, och jag kommer att komma tillbaka.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Loreen - Heal

Hej!
Har ni sätt Lorens nya vidio? Det har jag och jag tycker den är jättebra, pricis som allt annart Loreen gör. Allt den kvinnan gör blir kanon! Temat på låten är att man ska våga reagera och göra något om man ser att någon far illa av någon anledning, att våga hjälpa sina medmänniskor. Videon är starten i samarbetet mellan Efterlyst, Stöldskyddsföreningen, Metro och Loreen som lanserar Agerapriset som ska gå till personer som vågat hjälpa någon annan. Här kan du nominera någon till priset om du vill http://www.tv3.se/efterlyst/agerapriset/agerapriset-2013
 
Här är vidion
 
 
 

Lördag

 
Hej
Igår var vi först hemma hos Nea för att sedan dra ut på stan. Vi lyckades inte boka något igår heller. Men hoppas att Hanna hör av sig till Nea snart så hon kan boka. Igår var vi var först på resturang och fick en massa mat..... sen blev det några drinkar.
 
 
Någon som kan förklara vaför bilderna hamnar på fel håll, inte jag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Citat : )

 

Vagabonds

Koll
 
a in Vagabonds nya kollektion
 
Nu mitt i snöuran så är Vagabonds vår- och sommarkollektion 2013 här! Den är är livfull och bjuder på en fantastisk färgskala som sträcker sig från pastell till neon, oo jag älskar de färgerna. Det finns bla  fantstiska sandaletter, ballerinaskor, spetsiga tår och pumps. Så det är bara att gå in och hitta din favorit. Jag ska nog köra på ett par sportiga sneakers i sommar: ) Dessa är mina favoriter. De är grymt snygga. Förgen är kanon .) gillar rosa, det är min färg just nu.
 
 
 
 
 
 

Jobbdag

Hallå på er!
Eftersom vi har ledigt denna veckan så tänkte jag att jag skulle ta och försöka få tag i några jobb denna veckan, villket skulle kunna bli lite svårt eftersom det är sportlov. Men jag lyckades få tag på ett idag och ett imorgon. Ska äta lunch först och sen börjar jag vid 13.00 och jobbar till 17.00. Ha det bra: ) Det får bli lite pasta med grönsaker idag.
 
 
 
Ha det bra
 
 
 

Bubbleroom

Hej
Nu var jag tillbaka med mina modetips igen : ). Denna gången har jag några tips på kavajer från Bubbleroom
. Jag hoppas fortfarande på att snön ska försvinna så jag kan få lite vårkänslor igen. Jag är så trött på alla vantar och halsdukar. Ska bli skönt när man bara kan dra till sig en tunn jacka och springa ut. Kommer att bli mer plats i hallen desutom, hänger en himla massa kläder där nu.  
 
 
Kavaj 1, Jag älskar färgen på denna, stilren men ändå färgglad. kan vara svårt att hitta det annars. Är lite skönt när det inte bara finns svarta, gråa och bruna. Jag gillar linnet hon har under, det är jättefint, funderar på att köpa det, skulle bli jättebra till London. Skulle funka både till dagarna och till kvällarna, skönt om man inte behöver ändra outfit helt, det tar ju sådan tid att ta fram bra outfits som funkar.
 
Kavaj 2, Jag gillar denna. Skulle bli jättebra till skolan, stan eller ja när man helst önskar. Jag gillar formen, att den sitter åt lite och är figursydd. Jag gillar att den är lite längre också, funkar lite bättre till jeans.  Har långa armar också, funkar bra till kalla föreläsningssalar. Men jag tycker dock att den ser lite hängig ut när hon har den knäppt, jag skulle nog valt att ha den öppen, skulle se lite bättre ut.  
 
Kavaj 3, Då har vi då kommit in på de lite kortare kavajerna. De funkar jättebra till kläningar, villket båda tjejerna har under. Det jag gillar med den svarta är det lite glansiga tyget, jag gillar när det glitrar lite. Men till skillnad tilll nummer två så gillar jag inte att det är hela arm, skulle bli bättre med lite kortare, men man slipper ju frysa på vägen till festen, så jag kan leva med det. Det är desutom jättefint med den vita kläningen till, svart och vit funkar bättre än man tror tillsammans.  
 
Kavaj 4, Sist men inte minst. Denna gillar jag jättemycket! Jag gillar mönstret, färgen och formen. Även här funkar det med svart och vit, den svarta kläningen är jättefin till. Jag gillar kläningar som sitter årt, denna är jättefin på henne.  
 
 
 

For you

 

Bildspecial Gina tricot

 
 
 
 
 
 
Var inne lite på Gina Tricot idag. Den affären är kannon! Det finns så mycket snyggt och det är inte så dyrt heller. Jag skulle kunnat hänga där hela dagen utan några problem alls. Det är bra service och trevlig personal. Gina Tricot är helt klart min favoritaffär, inget kan ändra på det. Fortsätt på samma sätt så kommer kunderna rusande.
 
 
 
 

Mobiler

Hej igen,
Jag tänkte skriva lite om ett minst sagt aktuellt ämne, nämligen
mobiler . Jag själv har en iphone och jag måste säga att jag är mycket nöjd. Alla säger att de gor sänder så lät och hit och dit, men jag säger "man får la vara lite försiktig så går de inte sönder". Att slänga telefonen i vägen kanske inte är världens bästa edde. Ta det lite lugnt med mobilerna gott folk. Desutom är de jättelätta att förstå och använda. Min farmor testade min mobil i somras. Hon tyckete den var jätttelätt att använda och ville köpa en själv, det är ett jättebra betyg. Desutom lyckades en 2 åring  vidarebefordra ett MEJL som var skickat till mig, och skicka iväg det som SMS till en av mina andra vänner. Det är en ganska avanserad process att klara av, så jag antar att iphones är ganska lätta att klara av. Måste dock tillägga att detta är en rätt smart unge. Jag föredrar iphone. Kommer att fortsätta med det en bra tid framöver.
 
Det ända konstiga med den är att ibland när jag skickar sms så tillkommer det massa konstiga ord i smsen, (tur att mina vänner är så förstående). Men det kan i för sig bero på att jag är för snabb och hård i händerna så att jag skriver något som jag inte hade tänkt skriva eftersom att telefonen är så känslig, Kan bero på det. Eller möjligtvis beror det på det. Tack för er förståelse med mina ibland konstiga sms.   
 
 
 
 
 
 
 
 

Brist på semlor

Hej på er!
Eftersom det är Fettisdagen idag så tänkte jag och Mell att vi skulle gå och fika och äta semlor, ja vet vårkänslor på rigtigt, fast snön bara vräker ner utanför fönstret just nu. Men eftersom det tydligen var fler som tänkte som vi så var semlorna slut, så det fick bli chockladkaka med marshmallows istället, men jag tror faktist det var bättre.
 
Innan jag hamnade på caffet med Mell var jag på föreläsning. Den var betydligt mer intressant och underhållande idag än i går kan man ju säga, men den var lång så det blev lite segt i slutet.
 
 
 
 

LAGERHAUS

 
Det har ju liksom blivit tradition att jag skriver lite om mina favo affärer eller sidor. Så här kommer ett sådant inlägg till. Jag var inne en snabbis på Lagerhaus här i Växjö och jag måste säga att jag älskar den butiken. De har ju allt! Både det man behöver och det man inte viste att man behövde. Butiken i Växjö är desutom så stor och rymlig så man kan gå där i timmar utan att bli utråkad. Jag är stamkund där hehe : )
 
Idag stod det föreläsning och paruppgift på schemat. Föreläsningen kunde jag ha varit utan. Och jag och Emely var så på hugget så vi var klara på bara några timmar, skönt att slippa det nu. Ska försöka få några jobb nu i veckan: ) Men först väntar en föreläsning till imorgon förmiddag.
 
 
 
 
 
 
En underbar butik med mycket bra utbud. Butiken är stor och rymlig med bra uppdelning på de olika delarna av butiken. Trevlig personal som ger bra service. Jag gillar butiken och jag är ofta kund där, rekomunderas.
 
 
 

Tetime

Hej på er!
 
Tänkte tipsa om mitt favorit te. Jag har köpt det på Indiska och det är som sagt jättegott. Det heter lime/cimamon rooibus om du vill leta efter det. Det tycker jag du ska det är jättegott!!
 
 

Citat: )

 

Lördagskväll

Hej
Nu var vi hemma igen efter resturangbesök jag och tjejerna. Ikväll ska vi se melodifestivalen hemma hos mig. Jag hoppas att det blir bättre än föra veckan, vägrar att tro att Sverige inte har mer att komma med. Ska det bli en spänande final så får vi allt plocka fram några till stärka kort, annars kommer det ju bli jätte överlegset i finalen....
 
Vi var iallafall på en jättebra resturang idag, jag kunde inte bli mer nöjd. Nu ska vi förbreda efterätten här innan klockan 8. Ha det bra.
 
 
 
 
 
Jättemysig resturang med god mat, dryck och service. Var där idag och måste säga att jag var mycket nöjd med besöket. Bara en sådan sak att personalen kommer och frågar om allt äör bra.. Ja jag kommer att komma tillbaka och kommer säga till alla jag säger att göra det också.
 
 
 

Citat : )

 
 
 
Nu blir det att lysnna lite på Sportify, innan det bär av till stan och mat på resturang med Kim och Mel.
 Vi ska ha riktigt mysigt : ) Ha en bra kväll nu, det ska jag.
 
 
 
Det går inte en ända dag utan att jag lyssnar på musik i Sportify, jag älskar det! Det går inte att jämföra med något annart. All musik finns på ett ställe, så man behöver aldrig tänka på det. Desutom finns det många bra och roliga detaljer man kan lägga till. Kommer att lyssna idag och alla andra dagar också.
 
 
 

rejta.se

Hej på er!
Nu har jag skrivit klart min uppgift till paruppgiften. Det känns skönt. Nu har jag hela dagen fri!
Viste ni att ni på ett enkelt sätt kan känna pengar på era bloggar genom att skriva och lägga ut omdömen från
rejta.se? Gå in och kolla, det är jättelätt.
Här är ett som jag har skrivit om just rejta.se.
 
 
 
Rejta.se
 
Jag har bara bra ervarenheter. Jag tycker att det funkar bra. Jag tycker det är synd att folk skriver så mycket negativt, så jag försöker skriva bra och positiva saker, blir ju mycket roligare att läsa. Desutom tjänar man ju lite extra pengar, är ju aldrig fel. Jättebra sida jag är glad att jag hittade hit.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 

Kvällscitat

 
 

Fredagskväll

 
God kväll på er!
 
Nu har jag pricis ätet middag... det blev wok, inte helt ovanligt men jag bara älskar den rätten! Ni som inte vet, det är jätte enkelt recept bara lite nudlar och grönsaker, ta de som du gillar, och så lite kryddor. Tar mig 10 minuter att laga till så det är inget svårt och lite grönsaker har ingen dött av: ) Tro mig det är bara nyttigt och bra för dig.
 
 
Nu väntar jag på Kim. Hon måste komma och hjälpa mig att äta upp kladdkakan, annars äter la jag upp den själv, och det vore inte jättebra. Ha en bra kväll och helg allihopa det ska jag plugg på dagarna och mys på kvällarna.
 
 
 
 
 

Good evning

 
Ha en bra kväll : )
 

Förmiddagsshopping

Hej!
Oj vad det snöar nu. Det var nog tur att jag gick och handlade på förmiddagen. Känner jag migsjälv rätt hade det inte blivit något handlat idag annars.
 
 

outfits ur arkivet

 
 

Outfits vårjackor

Jag har nog blivit besatt av att kolla på vårkläder, för nu har jag åkt dit igen :) Denna gången kollade jag in vårjackor på ellos.se. Jag gillar den sidan.
 
 
 
 
 
Har varit kund i många år nu och jag måste säga att jag är väldigt nöjd. Inte en ända gång har jag blivit missnöjd med mina köp. Det finns ett bra utbud på kläder och annart så det är inte svårt att hitta något man gillar. Jag älskar att shoppa på nättet och ellos.se är ett bra altenativ. Rekomenderas.
 
 
 

Då var det vinter igen då

 

Konstig dag

Hej på er!
Jag har haft en rätt konstig dag idag. Den började med en föreläsning på förmiddagen för att sedan fortsätta med ett möte på vikarieförmedlingen på eftermiddagen. (gud vad de hade mycket att säga) trode aldrig jag skulle komma därifrån.
 
Innan jag gick dit fick jag hinna med en snabb lunch på sådär 15 minuter. Jag som hatar att strässa när jag äter!!
Men McDonalds resturangen i Växjö city är den bästa jag varit på, så det gick bra ändå.
 
 
 
McDonald's
 
Ett mysigit och härligt ställe som ligger mitt i stan, pricis där man vill att det ska vara. Det är mysigt och fint inrätt och personalen är trevlig och hjälpsam. Maten är på som på de flesta andra av McDonalds resturanger, okej men kan bli bättre. Men resturangen i säg är kanon om ni frågar mig.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Vårskorstime

Hej
Bara jag som har fått vårkänslor? Förmodligen inte nu när snön är borta och det faktist börjar bli lite varmare. Jag tänkte att det kanske skulle vara bra att kolla in lite nya skor till våren. Jag kollade in några på nättet, det är ju så himmla lätt. Bara trycka på några knappar och så vad det klart. Om man ska prova i affärer så hittar man bara 100 fel som igentligen inte finns, jag gör det i iallafall. Just dessa skor har jag hittat här:
online skor, fanns massa att välja på så bara in och kolla!
 
Svart tycker jag är stilrent och det funkar alltid. Just därför funkar det så bra. Jag hittade ett par svarta som jag gillade. Desutom så gillar jag gulddetaljerna på de längst ner. Och jag gillar att det är lite klack på de översta. Man skulle lägga ihopp de så skulle det bli perfect. Skulle jag redan ha köpt dem! Nu har jag lite svårt att bestämma mig, villka jag gillar mest igentligen. Får ta och fundera på det ett tag till. Jag har ju ändå lite tid på mig ännu.     
 
Jag hittade desutom några med lite färg på. De översta gillar jag mest. Jag gillar den råsa färgen och att de är lite kortare, blir inte lika varmt till sommaren. Desutom så passar färgen till de flesta andra färger, så man slipper tänka på det. Då blir iallafall jag glad. Men det jag gillar med en under och det som jag fastnade för var att de har så många olika färger, så jag vet inte hur jag är skapt igentligen? Jag gillar det mästa.
 
Gå in och kolla in ett par nya skor nu. Jag ska till skolan nu, ser inte alls fram emot det vi har idag så får se hur det går.  
 
 
 

Instagram

 

Och där var min bloggerfy annons tillbaka

Då var den hemma igen, undra va den varit idag......                  

Hårvård

Hej på er!
Jag tänkte skriva några ord om hårvård. Ett problem som jag har eftersom jag plattar mitt hår så mycket (ja det är därför!!) är att håret lätt blir tort och slitet fort. Jag brukar använda mig av olika balsam för att förhindra detta. Det gör håret lite extra mjukt. Några som jag brukar använda är bla Paul Mitchell Tea Tree Lavender Conditioner. Det är ett balsam för torrt hår som jag tycker funkar jättebra. Desutom gör det håret välldoftande. Alla Paul Mitchells prudukter är föresten supper.
 
Sen brukar jag använda Michael O'Rourke Moisture Madness Conditioner. Håret får en helt fantastisk glans av det! Även detta är för torrt och även behandlat hår (färgat tex).  Det finns många olika prudukter även i denna serien. så det är bara att välja det som passar dig bäst: )
 
Prudukterna har jag hittat  och köpt på Bellbox   Du kan gå in och kolla själv, finns massa olika prudukter.
 
När man använder mycket prudukter till håret kan det lätt bli fett, köp då ett riktigt bra torrschampoo så är det problemet ut världen. Det funkar faktist jättebra. Desutom blir håret inte så slittet om du inte behöver tvätta det varje dag. Det är ju ett problem till som jag har, som jag nu har löst.
 
Här är föresten de balsam jag berättat om
 
 
 
 
 

frukost


RSS 2.0