Detta har hänt idag

  • Jag fick VG+ på Biologiprovet
  • Jag klarade första skriftliga traktorprovet
  • Det kom ingen lärare på lärtiden
  • Men vi hade kul på lärtiden.........
  • Jag trode att någon jagade mig när jag gick hem... men det var bara en liten unge hahah... ge dig Sofia!!!!


Lite hjälp tack

Heej på er!

jag har tänkt att skaffa en Tatuering. Men jag har lite svårt att bstämma mig kan ni inte hjälpa mig lite ?

Dessa har jag kollat på

Kall snödag i November

Hej på er!!
Var första dagen i skolan efter praktiken idag. Och det var snöstorm. När jag var på väg till skolan trodde jag förrst att jag skulle blåsa bort eller då av sköld eller något. Halvägs så stötte jag på tre frusna tjejer, Karro, Hanna och Linnea.. Husqvarna vägen har aldrig varit så lång förut.. det kändes som om den bara blev längre och längre.. men den tar aldrig slut.

När vi väll kom fram så skulle vi ha klassråd... i nytt klassrum, det var tur att Karro var med annas hade jag gått fel.. Vi skulle rösta fram årets Lucia, och sen gjorde vi en sådandär lapp som man görr varje år om vad man tycker om skolan, det är en såndär meningslös grej som man gör varje år.

har kollat lite på tatoeringar idag också, har nästan bestämt mig... KARRO KAN DU INTE SKICKA EN BILD PÅ DEN DU SKULLE HA!  Jag ska försöka få fram på den som jag har kollat på.. 

Aj har ont i magen.. tusan också har värkligen inte tid att var sjuk nu har så mycket att göra..

All kärlek till er

Ni får ha det så bra!

Kram Sofia
Saker jag ska vara glad för

  • Jag har världens bästa vänner!
  • Jag får täffa alla imorgon
  • Jag fyller 18 om några månader
  • Det är snart Jullov och jul

Ha det bra


Stolt Storasyster med en saknad till er!!

Hej på er min vänner!!!
Nu har jag vist inte skrivit på ett litet tag... jag har helt änkelt inte haft något att skriva om och inte orkat, men nu kunde jag inte hålla mig borta från skrivandet längre... jag saknade väll er antar jag : )

Det är inte bara alla min bloggläsare jag saknar utan också alla min flickor på skolan.. ska bli kul att se dom igen på Måndag : ) Fyra vecor är lång tid!!!!!!!!!!!

Jag var och såg på lillsyrans dansupvisning idag .. dom var jätteduktiga!!!!!
Så duktiga att Jp var där och tog kort.. får man vara lite stolt eller... ja det får man, ska vara ensam med henne i kväll ska iväg och shoppa godis nu ,ska Skämma bort lilltjejen mycket i kväll!!!!!!!

Ha det bra!!!!


Men hjälp

Hej på er
Nu är det Måndag igen... trevligt.... eller något.
Hur är det idag??
Jag sitter här inne i värmen medan det ösregnar och blåser som fan utanför fönstret.. kom pricis hem... så jag är lite blöt eller något.. för väll sitta här och skriva och torka lite.. skriva lite till er    : )Men alvaligt... har ni åkt buss på sistone?? Jag gjorde det idag på väg till stan.. och mellan Cigaren och Centrum så var vi uppe på trotaren 4 gånger!!!!!!! Det var bara tur att ingen kom i vägen!! Fan kan dagens busschaförer inte köra buss eller.. man börjar ju undra... Inte någ med att man ska gå runt och vara rädd för mördare, knarkare och anadra otäckingar... nu ska man gå runt och vara rädd för att bli mosad av en buss på trotarerna också... men hjälp liksomVi hade inte så mycket jobb att göra idag.. inte så många hundar som skulle klippas och badas. Så vi gick mäst omkring.. hoppas det blit mer jobb imorgon är inte kul att gå runt och göra ingenting....

På Jobbet

Heej på er alla mina bloggläsare!!
Hur mår ni?

Jag har varit och jobbat idag... skälvklart. När jag kom vid 11 så skulle vi klippa, bada och föna en jättestor långhårig hårboll.. om jag någonsin skulle få för mig att skaffa en så har jag antagligen slagit i huvudet... bara så ni vet.. Tog ju fem timmar att göra honom klar.. först att få all päls blött, sen få in shampoo i all päls få ut den och sen mäst av allt få honom torr. Ja ni fattar att detta tog ett litet tag... tänk att göra det varje vecka!!!!! Fy fan!!! Det är därför det är bra med små hundar.

Sen satte vi lite pris på lite koppel, halsband, leksaker och lite sånt.

Sen när jag skulle hem så var bussen full... tusan också. Sen kom det in ännu fler uppe vid Rosenlundskolan. Bansliga små ungar som tydlingen inte hade åkt buss förut.... svårt att förklara men ni skulle fattat om ni var där... Kan ni bete er som folk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej då på¨er nu ska jag gå och se på film tror jag tjaaavPraktik

Hej på er.. Vad händer?
Jag har tilbringat morgonen på min praktikplats.
Vi har typ badat och klippt en ursöt lite pudel...
Ägaren sa att den skulle vara arg och dum, men det var den inte någonstans.. hon var ju jättesöt och ursnäll.. ville vara i famnen hela tiden. Sen fick vi gå tidigare för att dem skulle stänga tidigare... sen fick jag springa till bussen jag slutade 13.25 och bussen gick 13.28 snacka om stresit.. men jag han som vanligt....

Hej då ha det bra...


Sluta!!!!

Vad fan har jag gjort dig igentligen?? Du kan väll otminstånde svara på den frågan!!!
Du tror vist jag är dum ellerhur!!!
Att jag inte fattar att det är du!!!
Lårt mig´och mina vänner vara ifred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Du ska ha himla massa stryk igentligen!!!!!!!!!!!
Sluta!!!!!!!!!

Förlåt alla andra men jag var tvungen att ta ut min ilska lite..

                                                                                                            


RSS 2.0