outfits

Nu när det snart är vår så är det la dags att kolla in lite nya våroutfits. Eller vad säger ni? Jag var inne på
Wakakuu och hittade några riktigt snygga. De hade desutom massa kläder,skor och accessoarer att kolla in, så gör det.
 
Jag vet inte om jag är den ända som är jättetrött på snö och kylla och lägntar till våren? Det är jag förmodligen inte så jag tänkte att detta kanske kunde ge oss lite vårkänslor i denna MYCKET blåsiga dag.
 
Här är föresten några av de outfit jag hittade på sidan
 
 
Outfit 1 (längst upp till vänster) Jag gillar elegansen i denhär outfiten och att den skulle funka både till fest och till vardagen. Desutom gillar jag det svarta och stilrena. Och vi ska inte tala om det glitriga i jackan, det tycker jag är jättesnyggt! Ja en helsnygg outfit helt enkelt.
 
Outfit 2, även om denna outfit inte skulle funka lika bra till fest som den förra tycker jag ändå att den är elegant (gud villket ord varför använder jag det hela tiden.) Jag tycker att enkelheten i outfiten är jättesnygg. Desutom så gillar jag inte bara svart jag gillar vit med... eller jag gillar nog alla färger om de används på ett finnt sätt. Byxorna är desutom jättesnygga.
 
Outfit 3, detta är en jättesnygg vardagsoutfit om ni frågar mig. Jag gillar röda jackor, det är jättesnyggt. Skorna passar jättebra till de övriga plaggen. Ja finns inte så mycket mer att säga en att det är jättesnyggt.
 
Outfit 4, jag tycker att denna är jättesnygg! ovanligt va. Men jag gillar enkelheten och kläningen är jättesnygg. Desutom tycker jag att det är snyggt med stövlar till bara ben. Jag hade dock valt ett annat skärp. Jag tycker inte det gula är så snyggt i det samanhanget.
 
 
 

Nu känner jag mig ganska klar

Hej på er!
Nu känner jag mig ganska klar med min examinationsuppgift. hura för mig. Jag kom ner på 5 sidor desutom. Nu ska vi bara vänta på att Sofie är klar så vi kan skicka och läsa varandras. Kanske får några tips om vad jag kan lägga till desutom, det är jättebra.
 
Sedan bär det av mot Jpg senare i eftermiddag för att planera lördagskvällen imorgon, längtar till på lördag det ska bli kul.
 
 
Nu ska vi se vad jag kan hitta på nu då: )
 
Ha det bra: )
 
 

Phone house

Hej på er!
Hadde ni tänkt att byta mobil opreratör någongång i framtiden?. Jag var inne på
phone house och kollade lite. De skriver väldigt bra om hur man kan bära sig åt och vad man ska tänka på. Tänk på att inte binda upp dig under mer tid en du vill. Om du är osäker så har de en abonnemangsguide som du kan kolla på. Det går även att catta med experter på sidan. Det finns mycket hjälp att få för den som vill och behöver.
 
Jag har just nu 3 och är väldigt nöjd med det. De har bra motagning och bra service, tycker jag även om folk alltid säger det motsatta. Jag är pricis som de flesta andra besatt av min telefon så att den fungerar är jätteviktigt för mig. Desutom behöver jag den i skolarbetet, så den måste fungera. Jag tycker att 3 har lyckats med detta så jag är mer än nöjd, jag kanske inte kräver så mycket mer än att mobilen ska funka så det kanske är därför jag är så nöjd hehe. Just nu så ringer faktist min iphone haha, från just 3!! vad är odsen?? jaja de får ringa upp jag är upptagen med att skriva bra kritik om dem.
 
En sak jag kan bli galen på är dok när man själv ska ringa till 3, ja och alla andra företag också för den delen. Man kommer ju aldrig fram, "du har nr 133 i kön". Jaja just det. Men de har ju många kunder om man ska försvara dem med något.
 
 
  

Bildspecial festkläningar

 

LA ink

Hej igen!
Nu ska jag skunka ner i soffan och kolla på min nyinköpta tv box med första säsongen av La ink. Jag älskar den serien.Är jag den ända som älskar att sitta och stirra på det i timmar?
 
 
 
 
 
 

Sportify

God morgon på er!
Någon mer än jag som älskar att lyssna på Sportify? Det måste ju klart vara det bästa musikspelande pogramet någonsin!!
 
 
 
Spotify AB
 
Det går inte en ända dag utan att jag lyssnar på musik i Sportify, jag älskar det! Det går inte att jämföra med något annart. All musik finns på ett ställe, så man behöver aldrig tänka på det. Desutom finns det många bra och roliga detaljer man kan lägga till. Kommer att lyssna idag och alla andra dagar också.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 
 

LOREEN - "EUPHORIA

Jag tycker denna vidion är helt fantastisk så här har ni den!!!!
 
 

Min Lördag

Hej igen!
Dethär är min Lördag.
 
Kom pricis hem efter en tur på grand samarkand och sedan vidare på stan. Ja man kan ju säga så att jag inte behövde känna mig ensam på grand.... kollade genom alla butiker men hittade inget... brukar man ju inte göra på slutrean. Då är ju allt redan taget.
 
Sedan fick jag på bussen till grand att de hade halva priset på all köpfilm på hemma kväll. Så då fick jag ju smita in där en stund efter. Hittade filmen jag kom dit för och en till så jag är nöjd.
 
När jag var klar åkte jag ner till stan och fikade, var kört med att göra det på grand.
Bara jag som tyckte att de överdrev lite med grädden? Men pajen/kakan var god.
 
 
Sedan tittade jag lite nere på stan innan jag gick hem.
 
 

Fredagskväll med skräckfilm

Som jag skrev tidigare i veckan så är det skräckfilmshelg i helgen. Jag och Kim börade redan i kväll med litte chips och cider. Vi har en pavs nu för att Kim är och köper, ja vad det nu var. Bra för då hinner jag att blogga lite. Men hoppas hon kommer snart.
 
Vi har redan hunnit klart med en film så nu väntar två till innan kvällen är slut. Se om det blir så att Kim blir kvar här inatt eller inte.
 
God kväll nu vi hörs.
 
 
 
 
 
 
 
 

Sälja guld

Hej!
Visste ni att man hur lätt som hälst kan byta in gammalt guld och få pengar för det. Gå in och titta själv. Det är hur enkelt som helst, du går bara in till närmaste butik eller så beställer du en guldpåse och skickar in guldet, denna guldpåse beställer du lätt på hemsidan och den är helt gratis.Och den är försäkrad upp till 100 000.Butikerna finns i Malmö, Helsingborg och Lund om du vill besöka någon av dessa, annars går det som sakt bra att skicka in guldet.   
 
Om jag nu hade något guld att sälja skulle jag göra det och sen shoppa loss som en dåre i London senare i vår. Skulle ränsa varända butik, kommer jag la göra ändå, vem försöker jag lura :).  Men jag skulle kunna bjuda tjejerna på dyra drinkar när vi går ut och festar, skulle ju vara nice, då skulle vi någ årka med att dansa lite längre in på natten desutom. Desutom skulle vi kunnat åka tazi istället för tunelbanna, det skulle också vara nice, slippa trängas med folk.  Ja London kommer att bli kanon, med eller utan pengar från guld.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 

Nelly. com

Var inne och kollade lite på klädsajter. Kollade in många olika men kom fram till att jag nog tycker att www. nelly.com är den som är bäst och finaste kläder och de som har bäst och störs utbud.
 
 
 
 
 
 
nelly.com
 
Har beställt mycket kläder från Nelly och jag är alltid nöjd. Det finns ett stort utbud och variation med mycket fina kläder med bra kvalite. Jag skulle sitta här vid datan hela dagarna och handla kläder om jag kunde, skulle inte vara några som helst problem.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Solig men kall dag

Hej på er!
Idag har jag ledigt från skolan och det betyder  läsa böcker.Men jag tänkte att det vore synd att inte ta vara på det soliga vädret, så jag gick ut en stund. Men det var inte så kallt som jag trodde, det var riktigt skönt.
 
 
Under promenaden tog jag ett stopp på Bik bok i stan. Jag vet inte vad de höll på med där idag men jag tror att de försökte göra sin kunder döva, kan ni inte sänka musiken lite så man hör vad man tänker och slipper bli hörselskadad. Deutom var det lika trångnt som vanligt. Jag tycker att alla bik boks butiker har en förmåga att vara små och trånga, om man så är i Växjö, Jönköping eller Stockholm mm. Varför är drt så igentligen?
 
Sedan tog jag en plyggfika på ett caffe och passade på att läsa igenom en bok till. Riktigt gott kaffe hade de iallafall för att vara så billigt.
 
 
 
Kafé de luxe
 
Littet men myssigt ställe nära centrum. Har testat maten innan och den är prisvärd och bra utbud på dricka. Servicen är bra, trevlig personal. Inredningen är heftig och snygg. Var inne idag och drack kaffe, det är också mycket prisvärt. Jag rekomenderar detta stället!!
 
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Citat


Film

Hallå på er!
Någon som behöver filmtips till helgen? Jag har ett, om ni nu gillar skräck/rysare lika mycket som jag. Jag var inne på en hemsida för att titta lite var de hade att ewrbjuda och jag fastnade för Twixt. Värkar rigtigt bra och läskig, det gillar jag.  Den handlar om en förfatare som kommer till en liten stad för en boksigneringsturné. Denna har la inte gott sådär jättebra hitils. Men det visar sig att det i staden har ägt rum ett mord, ett riktigt brutalt sådant. Så dänhär förfataren serr detta som en chans att skriva en riktigt bra bok så han börjar att gräva i detta. Men frågan är om han bara är nyfiken eller om det är så att han själv är inblandad på något sett.
 
Jag tänker hyra den till helgen iallafall. Vill du göra som ja så gå in på länken och kolla: ) Kolla in alla filmer här Annars finns det massa andra filmer du kan ta och titta in. Det är bara välja något. et finns även massa barn filmer, skort och tv så det är bara att välja det som passar dig bäst. Jag ska se om jag kan hitta några mer skräckfilmer som jag kan roa mig med till helgen. Kunde bli intressant, kunde ju bjuda hit någon som jag kan skrämma rigtigt odentligt.
 
 
 
Ha det bra. Nu ska jag snart till skolan så ni får ursäkta mig, jag återkommer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Citat


shoping

När allt kommer omkring så hann jag även med lite shoping idag på min lediga dag. Nu kanske jag kan få ner plånboken i alla mina väskor (ni som inte fattar, de är ofta för små för min förra).
 
 

På lunch och hos frisören

Innan jag idag skulle till frisören passade jag på att äta lunch på Spice"N Rice. Jag gillar deras mat´och de har bra priser.
 
 
 
 
 
Spice'N Rice
 
Maten man får är god och man får mycket mat för pengarna. Maten är desutom kruddad på ett väldigt bra sätt. Personalen är trevlig och ger bra service. Resturangen är liten men mysig. Man får bra vippar bara man kommer in genom dörren. Skulle helt klart tipsa andra om att gå hit det är en jättetrevlig resturang som desutom ligger centralt.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 
 
Sedan så var jag och gjorde något åt mitt slitna hår. Såhär blev det. Syns kanske inte jättebra på dessa bilder. Men det känns jättebra att ha blivit av med lite slitna toppar.
 

Telleborg Slott

 
 
 
 

I Växjö igen

Hej på er!
Nu var man nere i Växjö igen: ) Imorgon ska jag ha en skön lovdag, innan nästa kurs börjar på tisdag. Ska bli skönt. Ska gå och göra något åt håret iallafall sedan får vi se vad vi hittar på. Men först ska jag ha en riktigt bra kväll, så det får ni också ha: ) Så hörs vi.




Grand samarkand

Helt klart ett av Sveriges bästa köpcenter
 
 
Grand Samarkand Köpcentrum
 
Jag gillar Samarkand, det är lätt att hitta och lätt att trivas bland all fin och mysig inredning. Jag gillar att det är under tak, specielt nu under vintern. Det finns trevliga fik med trevlig personal. Skulle dock vara kul med lite fler butiker.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Sponsrat inlägg: Telia HBO

Någon som har sett serien True Blood? Ja det har la alla. Jag brykade sitta som besatt framför det. Vet ni att man kan skaffa HBO gratis i sex månader via Telia digital-tv. Hur härligt är inte det? : )

Serien utspelar sig i den lilla staden Bon Temps i Louisiana, där människor lever sida vid sida med vambyrer, ja försöker iallafall. Fast en forskare har tagit fram ett syntetiskt blodalternativ så att vampyrerna inte behöver livnära sig på männikoblod så är det många människor som är rädda och mistänksama mot vampyrerna. De som skriver lagarna har gett vampyrer samma rättigheter och skyldigheter som andra medborgar och vamyrerna har sagt att de vill leva i samförstånd med vanliga människor, men kommer det alltid att förbli så?

Serien är från 2008 och skapad av Alan Ball som också skapat serien Six Feet under. Serien är baserad på Charlaine Harris böcker Southern Vampire Mysteries. Den har desutom många bra skådespelare såsom Alexander Skarsgård, Anna Paquin och  Rutina Wesley. 

 

 

 

Tryck på länkarn  nedan för att läsa mer  

Läs mer och beställ HBO!

Lördagkväll


Sol sol och sol?när tusan tog dessa bilder??

Hej Igen! 
Jag satt och kollade lite på bilder från sommaren. På alla bilder är det sol? Men det jag kommer ihåg av sommaren var att det regnade hela tiden. Vad kommer alla sol bilder ifrån??? Kan det vara så att jag bara tyckte det var kul att fota när det var sol? Ja förmodligen. 
 
 
 

Äntligen tillbaka

Hej
Nu är jag äntligen tillbaka!! Denna bloggen har ju legat nere ett tag om man säger så. Har haft massa att göra, tentor dit och grupparbeten dit och böcker som ska läsas och gud vet allt. Nu hade jag tänkt att jag skulle ta tag i bloggen igen. Ni ser kanske att jag gjort om lite, kunde inte låta bli. Men jag tycker dert blev ganska bra: )
 
Nu ska jag med tåget till Jpg om en timme. Ska hinna äta något innan det då får sno på lite nu.
 
Nu är jag tillbaka iallafall.
 
 
 

RSS 2.0