Loreens vidio

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article15075529.ab

Kolla in Lorrens musikvidio på aftonbladet.se (länk här åvanför) men läs gärna vad jag har och säga först. 

Jag tycker att den är kanon. Inte lika bra som låten, men jag tror inte att det är möjligt. Under vidion står Loreen på en äng vid en skog och dansar. Det regnar och snöar lite men annas så händer det inte så mycket. "Mystisk" som aftonbladet kallar den är en väldigt bra beskrivning. Men trots att det inte händer så mycket är det ju ändå väldigt underhållande. Loreen i säg är kanon så det behövs liksom inte så mycket annat. Man skulle kunna ställa henne var som hälst och låta henne dansa lite, det skulle bli en jättebra vidio vilket fall som hälst. Men kanske är det också det  "mystiska" i vidion som hjälper till att göra den underhållande.

onsdag

Hej
Igår kväll satte jag mig på bussen in till stan för att träffa Hanna och Linnea på piren. Jag lyckades att få Hanna att stanna kvar lite längre så vi hade en bra kväll, med kanske lite för mycket dricka.......

 bilderna medan är "lånade" på http://www.facebook.com/#!/linnea.fridhOutfits sommartröjor

När inte sommarvärmen riktigt värkar vilja komma hit till Sverige får la vi ta och ladda upp med ett par lite varmare tröjor. Här är några från www.nelly.com . Se till att hålla er varma i sommarnätterna. Ha en bra kväll


Bildspecial Rhodos stad
Snacka om ojämn gata. Tur att jag inte hade högklackatBildspecial Rhodos
Grekisk sallad- om ni frågar mig så är det godare i Sverige än i Grekland. 

 Kvällsdrink 
 
Hemma igen..

Men tja!
Nu är jag hemma igen efter en tid på Rhodos. Jag tänkte att eftersom jag inte har bloggat på ett tag så kan jag ju göra det därifrån, måste ju ha massa att blogga om, men tror ni att internetuppkoplingen funkade? Svar nej. Så jag tar och skriver lite här nu.  

Jag tar och börjar med iskaffet som enligt alla skulle vara något fantastiskt som var väldigt populärt, det talade tjejen i kassan om, att detta var "väldigt populärt just för att det var kallt, när det är så varmt vill ingen ha varmt kaffe". Jo jag vill. Det är la bra med kall dryck men jag önskar att jag kunde lägga till drickbart på cheklistan.  För det här kalla kaffet om jag ska beskriva det var kallt kaffe med is och mjölk. Och ja det var lika vidrigt som det låter. Och detta gick alla runt och drack, jag fattar inget. Tack och lov så fanns det kaffemaskin på hotellet. 

Tack och lov för vanligt hedligt kaffe

Grekerna värkar desutom inte ha förstått att det är en bra idde att ha uppsikt över ungarna! Det var lösspringande ungar överallt, på stranden, i stan, vid polen, överallt. Jag fick tillsist försöka att glömma detta för jag blev ju dönervös. Greklands gator är ingen trygg plats för barn, jag tror inte att en ända grek skulle klara uppkörningen här i Sverige, de kör ju som jag vet inte vad! Och på en strand med massa människor kan små barn lätt försvinna. Detta gjorde som sagt mig dönervös. Desutom skulle ungarna behöva en odentlig dos med pedagogisk uppfostran.


RSS 2.0