Läs mer och beställ HBO! Sofia, på en liten bit av världen -

Sponsrad video - G.I. JOE: RETALIATION - Officiell trailer

 
Nu kommer nästa film och den efterlängtade uppfäljaren till G.I. JOE: Rise of the Cobra. Denna gången ska G.I. Joes inte bara kämpa mot sin absoluta dödsfiende Cobra utan han ska också kämpa mot någon inom regeringsmakten som hotar hela regeringens existens.  
 
Filmen börjar med att skurken i dramat, Zartan (Arnold Vosloo) har kidnappat USAs president för att genomgå någon läskig och komplicerad ansiksmorfning som bara kan avslöjas av en person i GI - teamet som precis har överlevt och klarat sig från en veritabel massaker på sina kollegor. Nu ka skurkarna med Zartan och den onda organisationen Cobra vid styrspakarna ta över världen med hjälp av några dödliga sateliter. Men hjältarna i filmen kommer inte att ge upp så enkelt, de sätter hårt mot hårt. Håll i er här kommer det att gå undan, i den grad att ni knappt vet vilka som stå på vilken sida. 
Några andra skådespelare i filmen är bla Dwayne Johnson, Elodie Yung och  Adrianne Palicki.  
Och regi är skriven av  Jon M Chu.
 
Ja, det är la bara att planera in en filmkväll till framåt. För denna vill jag se, den värkar jättebra. Filmen har biopremiär den 29 mars så det är bara att boka biljeter nu.  
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0