Läs mer och beställ HBO! Sofia, på en liten bit av världen -

Bubbleroom

Hej
Nu var jag tillbaka med mina modetips igen : ). Denna gången har jag några tips på kavajer från Bubbleroom
. Jag hoppas fortfarande på att snön ska försvinna så jag kan få lite vårkänslor igen. Jag är så trött på alla vantar och halsdukar. Ska bli skönt när man bara kan dra till sig en tunn jacka och springa ut. Kommer att bli mer plats i hallen desutom, hänger en himla massa kläder där nu.  
 
 
Kavaj 1, Jag älskar färgen på denna, stilren men ändå färgglad. kan vara svårt att hitta det annars. Är lite skönt när det inte bara finns svarta, gråa och bruna. Jag gillar linnet hon har under, det är jättefint, funderar på att köpa det, skulle bli jättebra till London. Skulle funka både till dagarna och till kvällarna, skönt om man inte behöver ändra outfit helt, det tar ju sådan tid att ta fram bra outfits som funkar.
 
Kavaj 2, Jag gillar denna. Skulle bli jättebra till skolan, stan eller ja när man helst önskar. Jag gillar formen, att den sitter åt lite och är figursydd. Jag gillar att den är lite längre också, funkar lite bättre till jeans.  Har långa armar också, funkar bra till kalla föreläsningssalar. Men jag tycker dock att den ser lite hängig ut när hon har den knäppt, jag skulle nog valt att ha den öppen, skulle se lite bättre ut.  
 
Kavaj 3, Då har vi då kommit in på de lite kortare kavajerna. De funkar jättebra till kläningar, villket båda tjejerna har under. Det jag gillar med den svarta är det lite glansiga tyget, jag gillar när det glitrar lite. Men till skillnad tilll nummer två så gillar jag inte att det är hela arm, skulle bli bättre med lite kortare, men man slipper ju frysa på vägen till festen, så jag kan leva med det. Det är desutom jättefint med den vita kläningen till, svart och vit funkar bättre än man tror tillsammans.  
 
Kavaj 4, Sist men inte minst. Denna gillar jag jättemycket! Jag gillar mönstret, färgen och formen. Även här funkar det med svart och vit, den svarta kläningen är jättefin till. Jag gillar kläningar som sitter årt, denna är jättefin på henne.  
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0